ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έβρος: Αναβολή των τοπικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου λόγω της έντασης στα σύνορα

Έβρος: Αναβολή των τοπικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου λόγω της έντασης στα σύνορα
eps-evrou.gr

Η έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στα σύνορα της Ελλάδας με την Τουρκία στον Έβρο, ανάγκασε την τοπική ΕΠΣ να αναβάλλει όλους τους αγώνες των ερασιτεχνικών και αναπτυξιακών πρωταθλημάτων που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 7-8 Μαρτίου.

Η ΕΠΣ Έβρου προχώρησε σε αυτή την κίνηση, καθώς λόγω των γεγονότων στα σύνορα, στην αντιμετώπιση των περιστατικών συμμετέχουν πολλοί από τους ποδοσφαιριστές των ομάδων που είναι στρατιωτικοί και αστυνομικοί στο επάγγελμα.

Παράλληλα, η Ένωση θέλει με την αναβολή της αγωνιστικής δράσης να εκφράσει τη συμπαράστασή της σε όλους όσους φυλάνε τα σύνορα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ν. Έβρου, σε έκτακτη συνεδρίασή του, αφού έλαβε υπ’ όψιν τα γεγονότα που εκτυλίσσονται στα σύνορα του Νομού μας, τα οποία επηρεάζουν άμεσα όλους τους εμπλεκόμενους στο άθλημα (ποδοσφαιριστές – παράγοντες – διαιτητές), αποφάσισε την ΑΝΑΒΟΛΗ των αγώνων του Σαββατοκύριακου 7 και 8 Μαρτίου 2020 όλων των κατηγοριών πρωταθλημάτων της αρμοδιότητάς του, δηλώνοντας έτσι την έμπρακτη συμπαράσταση και αλληλεγγύη του σε όλους όσους νυχθημερόν μοχθούν για τη φύλαξη των συνόρων μας».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr