PHOTOS

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έχεις δει το χλιδάτο σπίτι του Μέσι; Θα μείνεις με το στόμα ανοιχτό! (photos)

Έχεις δει το χλιδάτο σπίτι του Μέσι; Θα μείνεις με το στόμα ανοιχτό! (photos)

Ο πλανήτης βρίσκεται σε καραντίνα μετά το ξέσπασμα της πανδημίας του covid-19, ωστόσο μερικοί ζουν την απομόνωση σε απίστευτη πολυτέλεια.

Ένας από αυτούς είναι και ο κορυφαίος παίκτης του πλανήτη, ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος περνάει την περίοδο της καραντίνας στη Βαρκελώνη μαζί με τη σύζυγό του, Αντονέλα, και τους τρεις γιους τους, ζώντας την καραντίνα στην χλιδή.

To παλάτι του θρυλικού Αργεντινού, το οποίο του κόστισε 5 εκατομμύρια ευρώ, βρίσκεται στα προάστια της καταλανικής πρωτεύουσας, ενώ από ψηλά σχηματίζει τον αριθμό «10», δηλαδή εκείνο με το οποίο ο Μέσι έχει δοξαστεί από τον ποδοσφαιρικό πλανήτη.

Δημιουργός της πανέμορφης έπαυλης, είναι ο Καταλανός αρχιτέκτονας, Luis de Garrido, ο οποίος είναι φυσικά και οπαδός της Μπαρτσελόνα.

Το τεράστιο κυκλικό σπίτι είναι χτισμένο με τις αρχές της βιώσιμης αρχιτεκτονικής και της οικολογίας κατά νου. Ακόμα και η μισή στέγη είναι καλυμμένη με πράσινο, την ίδια ώρα που η άλλη μισή έχει γυαλί, για να τρυπώνει ανεμπόδιστα το ηλιακό φως στο εσωτερικό.

Η ονομασία του πανέμορφου σπιτιού είναι One-Zero Eco House και το ένα κομμάτι του τεράστιου οικοπέδου αποτελείται από τη γιγάντια πισίνα και το άλλο καλύπτεται από απέραντο γκαζόν.

Αξίζει να σημειωθεί, πως πριν από λίγα χρόνια ο Λιονέλ Μέσι είχε αγοράσει το σπίτι των γειτόνων του, καθώς ξεκίνησαν ανακαίνιση, ωστόσο λόγω ενός οικονομικού προβλήματος δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν και έτσι στράφηκαν στον superstar της Μπαρτσελόνα, ο οποίος το αγόρασε, επεκτείνοντας παράλληλα και το οικόπεδό του!

Δείτε στην gallery το «παλάτι» του Αργεντινού superstar...