ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Η ώρα και το κανάλι της «μάχης» της Τούμπας

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Η ώρα και το κανάλι της «μάχης» της Τούμπας

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην επιστροφή της δράσης στα playoffs της Super League 1

Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Ολυμπιακό. Ο «Δικέφαλος του Βορρά», που θέλει τη νίκη για να μειώσει την διαφορά από την πρώτη θέση, θα αγωνιστεί απέναντι στους «ερυθρόλευκους» χωρίς τους τιμωρημένους Γιαννούλη, Ίνγκασον, αλλά και τους τραυματίες Κρέσπο, Αουγκούστο και Ζαμπά.

Στον αντίποδα η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, η οποία θέλει να διατηρήσει την διαφορά που έχει από την ομάδα της Θεσσαλονίκης θα αγωνιστεί με μοναδικά αγωνιστικά προβλήματα τους τραυματίες Σουντανί και Χριστοδουλόπουλο.

Στόχος των «ερυθρόλευκων» είναι να κάνουν το απόλυτο στο μίνι πρωτάθλημα, στο οποίο συμμετέχει για πρώτη φορά ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, και να κατακτήσουν το 45ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν ετοιμάζει κάποια έκπληξη στον συμπατριώτη του, Αμπέλ Φερέιρα, αφού θα χρησιμοποιήσει τους… γνωστούς παίκτες που έβαζε καθ’ όλη διάρκεια της σεζόν.

Ο Αμπέλ Φερέιρα έχει μιλήσει αρκετά στους παίκτες του, τους έχει προετοιμάσει ψυχολογικά και τους έχει εξηγήσει τι περιμένει από εκείνους μέσα στο γήπεδο. Τα προβλήματα, όμως, στα μετόπισθεν είναι σημαντικά και αυτά καλείται να τα λύσει εκ των έσω ο Πορτογάλος τεχνικός.

Ο αγώνας θα ξεκινήσεις στις 7.30μ.μ. και θα μεταδοθεί από το PAOK TV.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με βιτριόλι: Αυτή είναι η εικόνα της σατανικής γυναίκας