ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κορονοϊός: Συναγερμός στην ΑΕΚ! Θετικός παίκτης της Βόλφσμπουργκ, μια μέρα μετά τον αγώνα!

Κορονοϊός: Συναγερμός στην ΑΕΚ! Θετικός παίκτης της Βόλφσμπουργκ, μια μέρα μετά τον αγώνα!

Η Βόλφσμπουργκ ανακοίνωσε ότι βρέθηκε κρούσμα κορονοϊού στα τεστ που έκανε μετά την επιστροφή της ομάδας από την Αθήνα, όπου την Πέμπτη (1/10) αντιμετώπισε την ΑΕΚ!

Η «Ένωση» πέτυχε μεγάλη νίκη και πήρε μεγάλη πρόκριση κόντρα στη γερμανική ομάδα, αλλά μια ημέρα μετά τη σπουδαία επιτυχία στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο σήμανε συναγερμός!

Ο λόγος είναι ότι παίκτης που έπαιξε σε όλο το ματς του ΟΑΚΑ για τα playoffs του Europa League βρέθηκε θετικός, στα καθιερωμένα τεστ μετά την επιστροφή της αποστολής. Ο λόγος για τον 28άχρονος Ελβετός εξτρέμ, Ρενάτο Στέφεν...

Αξίζει να αναφέρουμε ότι πριν από την προπόνηση της Παρασκευής (2/10) το καθιερωμένο τεστ τους έκαναν και τα μέλη της ΑΕΚ. Πλέον, τα αποτελέσματα τους αναμένονται με μεγάλη αγωνία!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Βόλφσμπουργκ...

«Η Βόλφσμπουργκ δεν θα έχει στη διάθεσή της τον Ρενάτο Στέφεν για το κυριακάτικο παιχνίδι με την Άουγκσμπουργκ. Ο Ελβετός βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό την Παρασκευή και μπήκε σε καραντίνα στο σπίτι του. Ο 28χρονος μέσος είναι αυτή τη στιγμή ασυμπτωματικός και ο σύλλογος βρίσκεται σε στενή επαφή με το ιατρικό επιτελείο για την πορεία του. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής δεν θα βρίσκεται στη διάθεση της Εθνικής του ομάδας για τα παιχνίδια με Κροατία, Ισπανία και Γερμανία που ακολουθούν».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr