ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League – 4η αγωνιστική: Οι ώρες και τα κανάλια μετάδοσης των αγώνων

Super League – 4η αγωνιστική: Οι ώρες και τα κανάλια μετάδοσης των αγώνων
Πέντε σπουδαίες αναμετρήσεις για την 4η αγωνιστική της Super League την Κυριακή
InTime

Super League: Συνέχεια στο ελληνικό πρωτάθλημα με πέντε δυνατές αναμετρήσεις – Η ώρα και το κανάλι μετάδοσης του κάθε αγώνα της 4ης αγωνιστικής.

Η αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Super League «άνοιξε» το Σάββατο (3/10) με τον αγώνα του Παναιτωλικού κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης να ολοκληρώνεται ισόπαλος (1-1). Το κυρίως μέρος του προγράμματος θα διεξαχθεί την Κυριακή (04/10), όπου θα μπουν στη… μάχη όλοι οι «μεγάλοι» του πρωταθλήματος.

Η δράση ξεκινάει από νωρίς στη Super League με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται στις 16:00 στο ΟΑΚΑ τον Άρη, σε μια αναμέτρηση όπου και οι δυο «καίγονται» για τη νίκη. Οι «πράσινοι» γιατί ακόμα δεν έχουν πανηγυρίσει τρίποντο στο πρωτάθλημα και ο προπονητής, Ντάνι Πογιάτος, είναι σε δύσκολη θέση κι οι «κίτρινοι» διότι παρά την αλλαγή προπονητή έμειναν στην ισοπαλία εντός έδρας με τον «νεοφώτιστο» ΠΑΣ Γιάννινα την προηγούμενη αγωνιστική. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από τον ΣΚΑΪ, αφού ακόμα δεν έχει τελειώσει ένα τυπικό ζήτημα στο συμβόλαιο του «τριφυλλιού» με τη Nova.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Super League

Στις 18:15 θα κάνει πρεμιέρα στη φετινή Super League ο Απόλλων Σμύρνης. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα υποδεχθεί την ΑΕΛ στη Ριζούπολη, σε αναμέτρηση που θα μεταδοθεί από το Novasports 3 HD. Ο Απόλλων θα παίξει για πρώτη φορά φέτος καθώς είχε πάρει σχετική άδεια από τη διοργανώτρια αρχή να μην αγωνιστεί στις τρεις πρώτες αγωνιστικές για να ολοκληρώσει την προετοιμασία του, ενώ η ΑΕΛ προέρχεται από την ισοπαλία κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Μετά τον αποκλεισμό από την Κράσνονταρ ο ΠΑΟΚ στρέφει όλη του την προσοχή στο πρωτάθλημα, όπου έχει μείνει πίσω μετά τις δυο συνεχόμενες ισοπαλίες, εντός έδρας με τον Ατρόμητο (1-1) και εκτός έδρας με τον Βόλο (0-0). Οι Θεσσαλονικείς θα υποδεχθούν στις 18:15 τον ΟΦΗ στην Τούμπα, σε αναμέτρηση που θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports 2 HD. Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες, ενώ και οι Κρητικοί θέλουν να κάνουν μια καλή εμφάνιση μετά την εντός έδρας ισοπαλία της προηγούμενης εβδομάδας κόντρα στον Ατρόμητο.

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός στις 20:30 θα δοκιμαστεί εκτός έδρας από τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες». Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports 1 HD, με τους Πειραιώτες να θέλουν συνέχεια στις νίκες στη φετινή Super League. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έχει κάποιες απουσίες, ωστόσο τις τελευταίες ημέρες έχει «φουλάρει» στα μεταγραφικά και η ψυχολογία στο λιμάνι είναι στα ύψη. Στον αντίποδα οι Ηπειρώτες μετά την καλή εμφάνιση και τον βαθμό στην έδρα του Άρη, στο πρώτο τους φετινό ματς στο πρωτάθλημα, θα επιδιώξουν μια καλή εμφάνιση με την οποία ευελπιστούν να πάρουν κάτι από την αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους».

Το πιο δυνατό ματς της αγωνιστικής στη Super League αναμένεται να διεξαχθεί στο Περιστέρι. Στις 21:45 ο Ατρόμητος θα υποδεχθεί την ΑΕΚ, σε αναμέτρηση που θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports 2 HD. Οι «κιτρινόμαυροι» μερικά 24ωρα μετά την επική πρόκριση επί της Βόλφσμπουργκ θέλουν να μπουν δυνατά και στο πρωτάθλημα και να συνεχίσουν τα νικηφόρα αποτελέσματα, για να παραμείνουν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Την ίδια ώρα οι γηπεδούχοι μετά τον βαθμό της περασμένης εβδομάδας στην Κρήτη, θέλουν να επιβεβαιώσουν πως είναι σε ανοδική πορεία κι ετοιμάζονται να βάλουν… δύσκολα στον «δικέφαλο». Το πρόγραμμα θα κλείσει τη Δευτέρα (05/10) με την αναμέτρηση της Λαμίας κόντρα στον Βόλο, που θα διεξαχθεί στις 19:30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 1 HD.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Τσιτσιπάς: Στους «16» του Roland Garros – Εγκατέλειψε ο αντίπαλός του