ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ελλάδα: Η ώρα και το κανάλι του αγώνα της Εθνικής στο Nations League

Ελλάδα: Η ώρα και το κανάλι του αγώνα της Εθνικής στο Nations League

Η εθνική ομάδα δίνει τον τρίτο της αγώνα για τον τρίτο όμιλο της Γ' κατηγορίας στο Nations League.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα υποδέχεται την Κυριακή (11/10) τη Μολδαβία, με στόχο τη νίκη, με την οποία θα διατηρήσει το αήττητο και την κορυφή του ομίλου. Να θυμίσουμε ότι η ομάδα που θα καταλάβει την πρώτη θέση θα ανέβει στη Β' κατηγορία.

Η Εθνική έχει 4 βαθμούς μετά τα δύο πρώτα ματς, καθώς είχε φύγει με την ισοπαλία (0-0) από τη Σλοβενία και είχε κερδίσει (2-1) στο Κόσοβο. Συνεπώς αυτό είναι το πρώτο της εντός έδρας ματς κόντρα μάλιστα σε μια ομάδα που μετράει δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια και δείχνει να είναι η πιο αδύναμη του ομίλου.

Χωρίς προβλήματα

Το ευχάριστο είναι ότι ο Τζον Φαν'τ Σχιπ έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, καθώς στην προετοιμασία έχει μπει κι ο Δημήτρης Πέλκας. Εξαίρεση φυσικά αποτελεί ο Μιχάλης Μπακάκης, ο οποίος είναι τραυματίας κι ανακλήθηκε η συμμετοχή του για να επιστρέψει στο πρόγραμμα αποθεραπείας του.

Δείτε εικόνες από την τελευταία προπόνηση της εθνικής ομάδας στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά...

Κακή παρένθεση με την Αυστρία

Παράλληλα, η Εθνική θέλει να δείξει ότι η φιλική ήττα από την Αυστρία ήταν μια κακή παρένθεση. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προηγήθηκε αλλά τελικά είδε την αντίπαλο του να κάνει την ανατροπή και να κερδίζει με 2-1. Ο Φαν'τ Σχιπ είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα εν όψει Μολδαβίας.

Η ώρα και το κανάλι

Ο αγώνας με τη Μολδαβία θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ και είναι προγραμματισμένος για τις 21:45. Έχει διπλή τηλεοπτική μετάδοση, καθώς την αναμέτρηση θα δείξει τόσο το CosmoteSport3, όσο και το Open.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr