ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Ημίχρονο με «κιτρινόμαυρο» προβάδισμα και «ασπρόμαυρες» φάσεις

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Ημίχρονο με «κιτρινόμαυρο» προβάδισμα και «ασπρόμαυρες» φάσεις
Το γκολ του Ανσαριφάρντ έδωσε στην ΑΕΚ το προβάδισμα κόντρα στον ΠΑΟΚ
InTime

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Ντέρμπι με τα όλα του στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στους δυο «δικεφάλους», με την Ένωση να προηγείται 1-0 χάρη στο γρήγορο γκολ του Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο άρχισε το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ για την 5η αγωνιστική της Super League.

Οι δυο ομάδες μπήκαν με διάθεση να φτιάξουν φάσεις και να κυριαρχήσουν στον αγωνιστικό χώρο, κι αυτό έφερε αρκετά καλή εξέλιξη στην αναμέτρηση.

Ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που είχε πρώτος καλή στιγμή στα καρέ της ΑΕΚ, με τον Αντόνιο Τσόλακ να χάνει σημαντική ευκαιρία στο 9’ της αναμέτρησης.

Η απάντηση από πλευράς ΑΕΚ, ήταν το γκολ του Καρίμ Ανσαριφάρντ. Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς έκανε εξαιρετική πάσα στον Ιρανό που με τελείωμα στην κίνηση στο 23’ νίκησε τον Ζίφκο Ζίβκοβιτς και άνοιξε το σκορ για την Ένωση.

Στο γκολ των γηπεδούχων ο ΠΑΟΚ θέλησε να απαντήσει άμεσα κι εν μέρει τα κατάφερε. Στο 25’ μετά τη σέντρα του Μάτος, ο Τζόλης κατάφερε να πάρει τη μπάλα μέσα στην περιοχή και να τη στείλει στα δίχτυα του Τσιντώτα, όμως, μετά από χρήση του VAR, το γκολ δεν μέτρησε.

Ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που είχε και την επόμενη καλή στιγμή στο πρώτο ημίχρονο. Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς είχε μια εξαιρετική έμπνευση, αλλά η προσπάθειά του δεν κατέληξε στα δίχτυα, με την ΑΕΚ να πηγαίνει στα αποδυτήρια έχοντας προβάδισμα 1-0.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Στρατιωτική θητεία: Επισπεύδεται η αύξηση στον Στρατό Ξηράς λόγω Τουρκίας -Τι είπε ο Παναγιωτόπουλος