ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός – Μαρσέιγ: Πρόσωπο του αγώνα ο Βαλμπουενά

Ολυμπιακός – Μαρσέιγ: Πρόσωπο του αγώνα ο Βαλμπουενά
Πρωταγωνιστής πριν καν γίνει η σέντρα είναι ο Γάλλος μεσοεπιθετικός.
InTime

Ολυμπιακός – Μαρσέιγ: Ο Ματιέ Βαλμπουενά είναι ο άνθρωπος που συνδέει τις δυο ομάδες οι οποίες θα αναμετρηθούν στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League.

Πρεμιέρα για τον Ολυμπιακό στη φάση των ομίλων του Champions League. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται στις 22:00 της Τετάρτης (21/10) τη Μαρσέιγ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και θέλουν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα για να ξεκινήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ταξίδι στα… αστέρια.

Το πρόσωπο που συνδέει Ολυμπιακό και Μαρσέιγ, δεν είναι άλλο από τον Ματιέ Βαλμπουενά. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός, που δεν είναι υπερβολή να πει κανείς πως είναι ηγέτης της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς ειδικά στα ευρωπαϊκά ματς, έχει διαγράψει τη δική του πορεία στην ομάδα της Μασσαλίας.

Από το 2006 ως το 2014, ο Βαλμπουενά αγωνίστηκε στους «Φωκαείς» και κατέγραψε 330 συμμετοχές με 38 γκολ και 58 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Μια από αυτές τις συμμετοχές, μάλιστα, ήταν κι απέναντι στον Ολυμπιακό.

Στο «Βελοντρόμ» στις 23 Νοεμβρίου 2011 ο Ματιέ Βαλμπουενά ήταν βασικός για τη Μαρσέιγ κι αγωνίστηκε 72’ στην ήττα 0-1 από τον Ολυμπιακό, χάρη σε ένα γκολ του Γιάννη Φετφατζίδη. Στον αγώνα που είχε γίνει στο Φάληρο στις 13 Σεπτεμβρίου, όταν οι Γάλοι είχαν νικήσει 1-0 με το γκολ του Λούτσο Γκονζάλες, ο Βαλμπουενά είχε μείνει στον πάγκο και δεν είχε χρησιμοποιηθεί.

Σε κάθε περίπτωση, μέχρι τη σέντρα και την ανάδειξη του πρωταγωνιστή της βραδιάς, ο 36χρονος Γάλλος είναι το πρόσωπο του αγώνα στο Ολυμπιακός – Μαρσέιγ.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Εφιάλτης! 865 κρούσματα σε 24 ώρες - 86 διασωληνωμένοι