ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Σπουδαία νίκη Ολυμπιακού στην Κρήτη, 2-0 τον ΟΦΗ (vid)

Super League: Σπουδαία νίκη Ολυμπιακού στην Κρήτη, 2-0 τον ΟΦΗ (vid)

Super League: Ο Ολυμπιακός νίκησε 2-0 τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και πήρε την πρώτη εκτός έδρας νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα.

Για άλλη μια αφορά ο Αχμέντ Χασάν ήταν αυτός που «έβγαλε τα κάστανα από τη φωτιά» για τον Ολυμπιακό.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός ήταν αυτός που «ξεκλείδωσε» την άμυνα του ΟΦΗ και άνοιξε το σκορ στην Κρήτη, για να φτάσουν οι «ερυθρόλευκοι» σε νίκη 2-0 που τους ανέβασε στη βαθμολογία της Super League.

Μετά το γκολ του Χασάν τα πράγματα για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έγιναν πιο απλά, με τον Ολυμπιακό να κυριαρχεί στο γήπεδο χάρη και στην παρουσία του Κώστα Φορτούνη.

Ο διεθνής μέσος πέρασε στο ματς σαν αλλαγή κι έδειξε να μην έχει επηρεαστεί από τη συζήτηση που έγινε γύρω από τον αποκλεισμό του από την «ερυθρόλευκη» αποστολή για τον αγώνα του Champions League με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Σίτι στην Αγγλία.

Μάλιστα, στο 80’ της αναμέτρησης έδωσε μια καταπληκτική κάθετη πάσα στον Μασούρα ο οποίος πέτυχε και το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού για να «κλειδώσει» τη νίκη.

Ο Ολυμπιακός βρήκε και τρίτο τέρμα με τον Καμαρά, όμως, μετά από χρήση του VAR ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ενώ με τον ίδιο τρόπο είχε ανακληθεί ένα πέναλτι υπέρ του ΟΦΗ που είχε καταλογίσει ο διαιτητής στην αναμέτρηση.

Ο Ολυμπιακός με τη νίκη του αυτή έφτασε στους 16 βαθμούς μετά από έξι αναμετρήσεις στη φετινή Super League. Οι «ερυθρόλευκοι» ισοβαθμούν με τον Άρη στην κορυφή της βαθμολογίας ενώ ακολουθούν ΑΕΚ με 13 και ΠΑΟΚ με 12 βαθμούς.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψη: Σχέδιο για lockdown έως το Μάρτιο - 21 ημέρες καραντίνα, 14 ημέρες χαλάρωση