ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Αδειάζει το προπονητικό κέντρο του Ρέντη - Φεύγουν 13 διεθνείς

Ολυμπιακός: Αδειάζει το προπονητικό κέντρο του Ρέντη - Φεύγουν 13 διεθνείς

Ολυμπιακός: Λίγοι είναι οι «ερυθρόλευκοι» που θα μείνουν… πίσω.

Με πολλές απουσίες θα κληθεί ο Πέδρο Μαρτίνς να πραγματοποιήσει τις προπονήσεις της ομάδας του αυτή την εβδομάδα και μισή επόμενη, καθώς παραπάνω από μία ντουζίνα ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ θα αναχωρήσουν από τη… βάση τους για να ενισχύσουν τα εθνικά «συγκρότημα» των χωρών τους.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός μετράει 13 διεθνείς παίκτες και θα μπορούσε να είχε έναν ακόμα στην τελική… λίστα, αν ο Ουσεϊνού Μπα δεν είχε ταλαιπωρηθεί το τελευταίο διάστημα με τον κορονοϊό, με αποτέλεσμα να μην αναχωρήσει για την Σενεγάλη, μαζί με τον Παπέ Σισέ, ο οποίος μετέχει κανονικά στην αποστολή της χώρας του.

Από εκεί και πέρα, την Δευτέρα (9/11) έφυγαν από το Ρέντη οι διεθνείς με τις εθνικές ομάδες της χώρας μας, Φορτούνης, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Βρουσάι και Τζολάκης, αλλά και ο Κρίστινσον για την Εθνική Ισλανδίας, ο Ντρέγκερ για την Τυνησία, ο Σεμέδο για την Πορτογαλία, ο Ραντζέλοβιτς για την Σερβία, ο Χασάν για την Αίγυπτο, ο Ελ Αραμπί για το Μαρόκο, ο Σισέ για τη Σενεγάλη και ο Καμαρά για την Γουινέα.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο Πέδρο Μαρτίνς έχει αποφασίσει να ρίξει λίγο τους ρυθμούς στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, έχοντας προγραμματίσει μόνο πρωινές προπονήσεις για τους εναπομείναντες. Παράλληλα, την Παρασκευή (13/11) θα διεξαχθεί ένα φιλικό παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο, στις εγκαταστάσεις των Πειραιωτών, κατά πάσα πιθανότητα «κεκλεισμένων των θυρών».

Άλλωστε, σ’ αυτό το φιλικό στόχος είναι να διατηρηθούν σε αγωνιστικούς ρυθμούς οι παίκτες που έχουν πολλά ματς στα… πόδια τους, όπως οι Ραφίνια, Βαλμπουενά, Χολέμπας και Εμβιλά, αλλά και για να βοηθήσει άλλους να αποκτήσουν ρυθμό. Για παράδειγμα οι Σουντανί, Λοβέρα, Μπα, Τιάγκο Σίλβα, Πέπε και Μπρούμα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Σούπερ Μάρκετ: Τι αλλάζει και γιατί - Ποια προϊόντα αποσύρονται από τα ράφια;