ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ελλάδα: Σοβαρή η Εθνική στη Μολδαβία, «τελικός» ανόδου με Σλοβενία! (videos)

Ελλάδα: Σοβαρή η Εθνική στη Μολδαβία, «τελικός» ανόδου με Σλοβενία! (videos)

Εθνική ομάδα: Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έδειξε ένα άκρως σοβαρό πρόσωπο στη Μολδαβία, έφυγε με το «τρίποντο» (2-0) και θα παίξει «τελικό» πρωτιάς και ανόδου με τη Σλοβενία την Τετάρτη (18/11).

Δεν τέθηκε ποτέ ερώτημα για το αν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι ποιοτικότερη ομάδα, ωστόσο ένα παιχνίδι στη Μολδαβία,κόντρα στην «κλειστή» άμυνα των γηπεδούχων, πάντα κρύβει παγίδες.

Οι παίκτες του Φαν'τ Σχιπ, όμως, έδειξαν ένα πολύ σοβαρό πρόσωπο και φρόντισαν να αποφύγουν τα... άγχη. Με τα γκολ του Φορτούνη στο 32' και του Μπακασέτα στο 41ο λεπτο «καθάρισαν» από νωρίς την υπόθεση νίκη.

Πλέον, η «γαλανόλευκη» θα υποδεχθεί, την ερχόμενη Τετάρτη (18/11), τη Σλοβενία στο γήπεδο της Ριζούπολης. Ένα ματς που όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα είναι «τελικός» για την πρωτιά του ομίλου και την άνοδο στη League B του Nations League.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Ελλάδα αναζητά μόνο ένα αποτέλεσμα στο τελευταίο ματς τοτ ομίλου. Αυτό το αποτέλεσμα είναι φυσικά η νίκη καθώς η Σλοβενία έκανε την ανατροπή κόντρα στο Κόσοβο και παρέμεινε στο +2.

Οι διεθνείς ειδικά στο πρώτο ημίχρονο έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο, με τους συνδυασμούς του Φορτούνη με τον Μπακασέτα να ξεχωρίζουν. Ειδικά η παρουσία του παίκτη του Ολυμπιακού «ξεκλείδωσε» το παιχνίδι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός έπεσε αλλά όχι κι η πίεση της Ελλάδας, η οποία δεν απειλήθηκε ενώ θα μπορούσε να είχε πετύχει κι ένα τρίτο γκολ, με τον Γιακουμάκη να χάνει κάποιες καλές ευκαιρίες.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα - Κορονοϊός: «Φλέγονται» Αττική και Θεσσαλονίκη