ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παλμέιρας: Η μάχη του Φερέιρα με τον κορονοϊό και το απόλυτο! (pics)

Παλμέιρας: Η μάχη του Φερέιρα με τον κορονοϊό και το απόλυτο! (pics)

Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ είδε τον κορονοϊό να χτυπάει αλύπητα την ομάδα του και να κινδυνεύει το σερί που χτίζει.

Ο Πάμπλο Γκαρσία έχει ξεκινήσει στον πάγκο του ΠΑΟΚ με τρεις σερί νίκες. Ο προκάτοχός του Αμπέλ Φερέιρα δεν κατάφερε να κερδίσει την πλειονότητα των οπαδών.

Δεν βοήθησαν τα αποτελέσματα σε μία αλλόκοτη σεζόν όπως η περσινή και φέτος ξεκίνησε καλά στην Ευρώπη, αλλά ορισμένες γκέλες στο πρωτάθλημα, ο αποκλεισμός τελικά από τη Κράσνονταρ και η ισοπαλία με την Ομόνοια στη πρεμιέρα του Europa League, σε συνδυασμό με μέτριες εμφανίσεις, έφεραν και πάλι τον Φερέιρα σε καθεστώς αμφισβήτησης. Τελικά αποχώρησε για την Παλμέιρας με μία καλή εμφάνιση στη Γρανάδα.

Στη Βραζιλία ο 42χρονος Αμπέλ Φερέιρα έχει ξεκινήσει ακριβώς, όπως ο διάδοχός του στον ΠΑΟΚ. Τέσσερα ματς, ισάριθμες νίκες! Με τρία παιχνίδια εντός έδρας κι ένα εκτός. Στους «16» του κυπέλλου απέκλεισε τη Μπραγκαντίνο με 1-0 εντός και στο πρώτο ματς στα προημιτελικά νίκησε επίσης εντός 3-0 την Σεαρά. Στις 19 του μήνα έχει τη ρεβάνς εκτός έδρας.

Στο πρωτάθλημα επικράτησε εκτός έδρας με 0-1 της Βάσκο ντα Γκάμα του Λέο Μάτος και εντός έδρας νίκησε 2-0 τη Φλουμινένσε. Δύο ιστορικές και μεγάλες ομάδες της χώρας, στο αντίπαλο δέος του Σάο Πάολο, το Ρίο ντε Τζανέιρο. Όπως γίνεται αντιληπτό, έχει πετύχει 7 γκολ και δεν έχει δεχθεί κανένα!

Ο κορονοϊός

Η Παλμέιρας, ωστόσο, δεν γλίτωσε από τον κορονοϊό. Στις εξετάσεις που έγιναν την Τρίτη διαγνώστηκαν 17 άτομα θετικά. Οι 15 ποδοσφαιριστές! Σε σημείο που να αναφέρεται στα ΜΜΕ ότι η Παλμέιρας ζητάει την αναβολή του αγώνα με τη Σεαρά.

Η ομάδα του Πορτογάλου πρώην τεχνικού του ΠΑΟΚ, ωστόσο, διέψευσε ότι θέλει την αναβολή και θα κατέβει να παίξει κανονικά με όσους είναι διαθέσιμοι και ορισμένους από την ομάδα Νέων. Προφανώς, παίζει ρόλο και το 3-0 του πρώτου αγώνα. Σε κάθε περίπτωση, ο Φερέιρα έχει να διαχειριστεί μία δύσκολη κατάσταση και απειλείται το σερί του.