ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ιστορική νίκη για την Ατλέτικο του Σιμεόνε κόντρα στη Μπαρτσελόνα (vids)

Ιστορική νίκη για την Ατλέτικο του Σιμεόνε κόντρα στη Μπαρτσελόνα (vids)
AP Images

Η Ατλέτικο Μαδρίτης παρά τα προβλήματα και την απουσία του Λουίς Σουάρες, κατάφερε με ένα γκολ του Καράσκο να νικήσει 1-0 τη Μπαρτσελόνα. Πρώτη νίκη των «ροχιμπλάνκος» κόντρα στους Καταλανούς με τον Ντιέγκο Σιμεόνε στον πάγκο. Όλα τα γκολ της αγωνιστικής στην Ισπανία.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν η νικήτρια στο μεγάλο ματς της αγωνιστικής στην Primera Division. Στο «Wanda Metropolitano» της ισπανικής πρωτεύουσας οι «ροχιμπλάνκος» υποδέχτηκαν τη Μπαρτσελόνα, χωρίς τον πρώην Καταλανό και νυν μεγάλο τους αστέρι, Λουίς Σουάρες που έχει προσβληθεί από κορονοϊό, όμως, κατάφεραν να πάρουν τη νίκη.

Ο Γιανίκ Καράσκο με ένα γκολ στο 45’ της αναμέτρησης ήταν αυτός που καθόρισε τη μοίρα του αγώνα. Το 1-0 της Ατλέτικο Μαδρίτης είναι ιστορικό, καθώς αυτή ήταν η πρώτη νίκη με τον Ντιέγκο Σιμεόνε στον πάγκο για τους «ροχιμπλάνκος», απέναντι στον Λιονέλ Μέσι και την παρέα του.

Με αυτή τη νίκη, η Ατλέτικο Μαδρίτης πήγε στους 17 βαθμούς σε επτά αναμετρήσεις και βλέπει την κορυφή. Εκεί είναι η Σοσιεδάδ με 20 βαθμούς σε εννέα παιχνίδια, ενώ μεσολαβεί και η Βιγιαρεάλ με 19 βαθμούς σε 10 ματς.

Μάλιστα, η Βιγιαρεάλ ήταν αυτή που κατάφερε να υποχρεώσει σε νέα απώλεια βαθμών τη Ρεάλ Μαδρίτης. Το «κίτρινο υποβρύχιο» σταμάτησε τη «Βασίλισσα» καθώς οι δυο ομάδες έμειναν στο 1-1.

Από εκεί και πέρα, στο 1-1 έμειναν και η Λεβάντε με την Έλτσε στο παιχνίδι που άνοιξε το πρόγραμμα της αγωνιστικής.

Τέλος, η Σεβίλλη ήταν σαρωτική απέναντι στη Θέλτα και επικράτησε 4-2 στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα Σήμερα: Πανελλήνιο σοκ από τους 108 θανάτους - Ολοταχώς για νέο Lockdown