ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Premier League: Τρομερή η Λίβερπουλ, έπιασε κορυφή! - Όλα τα γκολ (videos)

Premier League: Τρομερή η Λίβερπουλ, έπιασε κορυφή! - Όλα τα γκολ (videos)

Premier League: Η Λίβερπουλ ήταν εντυπωσιακή και μετέτρεψε σε παράσταση για έναν ρόλο το ντέρμπι με τη Λέστερ, επικράτησε 3-0 κι έπιασε την Τότεναμ στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι «κόκκινοι» παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν έστειλαν το δικό τους μήνυμα στις υπόλοιπες ομάδες ότι η πρωταθλήτρια είναι εδώ! Η ομάδα του Κλοπ πάτησε τις «αλεπούδων», σε μια αναμέτρηση που θα μπορούσε να σημειώσει κι άλλα τέρματα.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με ένα απίθανο αυτογκόλ του Έβανς, ενώ ο Ντιόγκο Ζότα έκανε το 2-0 κι έγραψε ιστορία! Συγκεκριμένα, έγινε ο πρώτος παίκτης που σκοράρει και στα τέσσερα πρώτα εντός έδρας ματς της Λίβερπουλ.

Το 3-0 ήρθε από τον Φιρμίνο, ο οποίος έχασε αρκετές ευκαιρίες, ενώ είχε και δοκάρι. Η ομάδα του Μέρσισαϊντ ανέβηκε στην πρώτη θέση, όπου ισοβαθμεί με την Τότεναμ του Ζοσέ Μουρίνιο.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 9 αγώνες): Τότεναμ 20, Λίβερπουλ 20, Τσέλσι 18, Λέστερ 18, Σαουθάμπτον 16 (8αγ.), Έβερτον 16, Άστον Βίλα 15 (8αγ.), Γουέστ Χαμ 14, Κρίσταλ Πάλας 13 (8αγ.), Μάντσεστερ Γ. 13 (8αγ.), Άρσεναλ 13, Γουλβς 13 (8αγ.), Μάντσεστερ Σίτι 12 (8αγ.), Λιντς 11, Νιούκαστλ 11, Μπράιτον 9, Φούλαμ 4, Γουέστ Μπρομ 3, Μπέρνλι 2 (7αγ.), Σέφιλντ Γιουν. 1.

Το απίθανο αυτογκόλ του Έβανς

Ιστορικό το γκολ του Ζότα

Το 3-0 από τον Φιρμίνο

Επίσης...

Λιντς-Άρσεναλ 0-0

Φούλαμ-Έβερτον 2-3

Σέφιλντ Γιουν.-Γουέστ Χαμ 0-1

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός – Γώγος στο Newsbomb.gr: Τείνει προς το 1 το Rt – Όλη η προσοχή στο σύστημα υγείας