ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Στο Κορωπί ο Αλαφούζος, παρουσίασε τον Ντρεοσί

Παναθηναϊκός: Στο Κορωπί ο Αλαφούζος, παρουσίασε τον Ντρεοσί
InTime

Παναθηναϊκός: Σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις του στο προπονητικό κέντρο του «τριφυλλιού», ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, βρέθηκε στο Κορωπί για να παρουσιάσει τον νέο γενικό διευθυντή της ομάδας, Πιέρ Ντρεοσί.

Ο Παναθηναϊκός απέκτησε νέο γενικό διευθυντή, καθώς την Τρίτη (24.11) ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γάλλο, Πιέρ Ντρεοσί. Έναν άνθρωπο που γνωρίζει καλά ο Λάζλο Μπόλονι, αφού έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν στη Ρεν και πλέον βρίσκονται ξανά στους «πράσινους» για έναν νέο κύκλο συνεργασίας.

Την επίσημη ανακοίνωση της «πράσινης» ΠΑΕ, ακολούθησε η γνωριμία του Ντρεοσί με το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού. Ο Γάλλος τεχνικός διευθυντής βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Κορωπί, και μάλιστα τον συνόδευσε ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ήταν αυτός που έκανε την παρουσίαση του Ντρεοσί στο υπόλοιπο ποδοσφαιρικό τμήμα, ενώ στη συνέχεια παρακολούθησαν μαζί την προπόνηση της ομάδας που περιλάμβανε και οικογενειακό διπλό.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: Νέο αρνητικό ρεκόρ με 562 διασωληνωμένους, 101 θανάτους και 2.135 νέες μολύνσεις