ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός - Μαρινάκης: «Είχαμε αλλοίωση, καθαρό φάουλ το γκολ» (video)

Ολυμπιακός - Μαρινάκης: «Είχαμε αλλοίωση, καθαρό φάουλ το γκολ» (video)

Champions League: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Μάντσεστερ Σίτι έκανε λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν με 0-1, σε μια αναμέτρηση όπου δεν ήταν καλοί, ωστόσο «φωνάζουν» για τη φάση του γκολ που πέτυχε ο Φιλ Φόντεν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην CosmoteTV...

«Σήμερα παρόλο που παίξαμε με τη μισή ομάδα, μπορούσαμε καλύτερο αποτέλεσμα. Είχαμε αλλοίωση, γιατί το γκολ της Σίτι προέρχεται από καθαρό φάουλ στον Ντρέγκερ. Καθαρή αγκωνιά. Ήταν εύκολο να το δουν στο VAR και να ενημερώσουν το διαιτητή αν δεν το έχει δει. Δεν είναι ωραίο να μας αδικεί η διαιτησία και ειδικά όταν άνετα μπορούν να το δουν στο VAR. Το αξίζαμε, παρότι στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να μπούμε καλύτερα. Ειλικρινά δεν την περιμέναμε αυτή την αδικία.

Έχουμε δύο παιχνίδια, ο Ολυμπιακός μπορεί να περάσει και να διεκδικήσει καλά αποτελέσματα στα δύο παιχνίδια. Έχουμε προβλήματα με τραυματισμούς και covid, αλλά στον Ολυμπιακό είμαστε για τα δύσκολα. Πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα, να νικήσουμε τον Άρη και μετά πάμε στη Μασσαλία. Γι' αυτό είμαστε Ολυμπιακός. Είδατε ότι ο Βρουσάι απέναντι στην πιο ακριβή ομάδα της Ευρώπης και του κόσμου μπορεί να κάνει πράγματα. Θέλουμε δύο νίκες. Στο παρελθόν έχουμε νικήσει στη Μασσαλία, όταν μάλιστα ήταν σε καλύτερη κατάσταση».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ντιέγκο Μαραντόνα: Ποιος ήταν ο... μάγος της στρογγυλής θεάς (videos-photos)