ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Serie A – Γιουβέντους: Κάζο χωρίς Κριστιάνο Ρονάλντο! - Δείτε τα γκολ

Serie A – Γιουβέντους: Κάζο χωρίς Κριστιάνο Ρονάλντο! - Δείτε τα γκολ

Serie A: Η Γιουβέντους χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη σύνθεση της δεν κατάφερε να νικήσει τη νεοφώτιστη, Μπενεβέντο.

Οι πρωταθλητές Ιταλίας, με τον CR7 να μένει εκτός για λόγους ξεκούρασης, άφησαν δυο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη για τον τίτλο καθώς έμειναν στο 1-1 με την ομάδα του Φίλιπο Ιντζάγκι.

Ο Μοράτα ήταν αυτός που άνοιξε στο σκορ στο 21ο λεπτό, αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Λετίσια. Ο Ισπανός επιθετικός έχασε μοναδική ευκαιρία στο δεύτερο μέρος προ κενής εστίας, ενώ μετά το τέλος του ματς αποβλήθηκε επειδή διαμαρτυρήθηκε έντονα. Ως εκ τούτου θα απουσιάσει από το επόμενο ματς.

Στο 10ο λεπτό, το ματς σταμάτησε προκειμένου παίκτες και προπονητές να χειροκροτήσουν, τιμώντας έτσι τη μνήμη του Ντιέγκο Μαραντόνα.

Νωρίτερα, η Ίντερ ήταν εντυπωσιακή και πέρασε με 3-0 από την έδρα της Σασουόλο, η οποία είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 8 αγώνες): Μίλαν 20, Ιντερ 18 (9αγ.), Σασουόλο 18 (9αγ.), Ρόμα 17, Γιουβέντους 17 (9αγ.), Νάπολι 14, Αταλάντα 14, Λάτσιο 14, Βερόνα 12, Σαμπντόρια 10, Κάλιαρι 10, Μπενεβέντο 10 (9αγ.), Μπολόνια 9, Σπέτσια 9, Φιορεντίνα 8, Ουντινέζε 7, Πάρμα 6, Τορίνο 5, Τζένοα 5, Κροτόνε 2.

Μπενεβέντο-Γιουβέντους 1-1 (45+' Λετίσια-21'Μοράτα)

Σασουόλο-Ιντερ 0-3 (4' Σάντσες, 14' αυτ. Κίρικες, 60' Γκαλιαρντίνι)