ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

La Liga – Ρεάλ Μαδρίτης: Νέα «σφαλιάρα» και κατρακύλα! - Όλα τα γκολ

La Liga – Ρεάλ Μαδρίτης: Νέα «σφαλιάρα» και κατρακύλα! - Όλα τα γκολ

La Liga: Η κατηφόρα της Ρεάλ Μαδρίτης στο ισπανικό πρωτάθλημα συνεχίζεται, καθώς γνώρισε εντός έδρας ήττα (0-2) από την Αλαβές.

Οι Μαδριλένοι μένουν για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι μακριά από τη νίκη στη La Liga, μετρώντας δύο ήττες και μια ισοπαλία! Μάλιστα, είναι η πρώτη φορά που η Αλαβές κερδίζει τη «βασίλισσα» με τον Ζινεντίν Ζιντάν στις τάξεις της, είτε ως παίκτης, είτε ως προπονητής.

Η Ρεάλ πλήρωσε τις επιλογές του Γάλλου προπονητή στην άμυνα και την τακτική του να την ανεβάσει ψηλά κόντρα σε μια ομάδα που «χτύπησε» στις αντεπιθέσεις, όπως φυσικά και το τραγικό λάθος του Κουρτουά που έφερε το δεύτερο γκολ.

Γενικότερα, η εικόνα της Ρεάλ ήταν τραγική και μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο προσπάθησε κάπως να αντιδράσει μειώνοντας το σκορ. Βέβαια, ακόμα κι έτσι θα μπορούσε να είχε αποφύγει την ήττα αλλά η μπάλα μετά το σουτ του Ίσκο χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Το τελικό σφύριγμα βρήκε τους παίκτες της Αλαβές να πανηγυρίζουν τη νίκη, μένοντας για πέμπτο συνεχόμενο ματς αήττητοι (δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες).

Νωρίτερα, ο Γιουσέφ Εν-Νεσίρι με το γκολ στο 83ο λεπτό χάρισε σημαντική νίκη στη Σεβίλλη μέσα στην έδρα της Ουέσκα με 1-0, ενώ η Ατλέτικο Μαδρίτης πήρε το ντέρμπι με τη Βαλένθια στο «Μεστάγια».

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 10 αγώνες): Σοσιεδάδ 23, Ατλέτικο Μαδρ. 23 (9αγ.), Βιγιαρεάλ 19, Ρεάλ Μαδρίτης 17, Σεβίλλη 16 (9αγ.), Κάντιθ 15 (11αγ.), Γρανάδα 14 (9αγ.), Έλτσε 13 (9αγ.), Αλαβές 13 (11αγ.), Αθλέτικ Μπιλμπάο 12 (9αγ.), Βαλένθια 12 (11αγ.), Χετάφε 12 (9αγ.), Μπέτις 12, Μπαρτσελόνα 11 (8αγ.), Οσασούνα 11 (9αγ.), Εϊμπαρ 10, Βαγιαδολίδ 10 (11αγ.), Λεβάντε 8, Ουέσκα 7 (11αγ.), Θέλτα 7.

Το 1-0 της Αλαβές

Το τραγικό λάθος του Κουρτουά που έφερε το 0-2

Η Ρεάλ κατάφερε μόνο να μειώσει

Τα άλλα ματς του Σαββάτου (28/11)

Ουέσκα-Σεβίλη 0-1 (83' Ελ Νεσίρι)

Βαλένθια-Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1 (79' αυτ. Λάτο)

Έλτσε-Κάντιθ 1-1 (38' Μπογιέ-56' Αλβαρες)

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συναγερμός στις Ένοπλες Δυνάμεις: Έτοιμος να «χτυπήσει» την Ελλάδα ο Ερντογάν