ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΟΦΗ: Τρεις παίκτες τραβάνε το κουπί!

ΟΦΗ: Τρεις παίκτες τραβάνε το κουπί!

ΟΦΗ: Οι Κρητικοί έχουν σημειώσει 14 γκολ και τρεις παίκτες έχουν σημειώσει σχεδόν το 80%.

Ο ΟΦΗ σημείωσε δύο σερί νίκες κόντρα στον Βόλο εκτός και τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γεντί Κουλέ» και ανέβηκε στη βαθμολογία.

Ο στόχος, άλλωστε, είναι να καταφέρει και φέτος η ομάδα να μπει στα πλέι οφ και να δώσει δυνατά παιχνίδια, προκειμένου να εξελιχθούν οι αρκετοί νέοι παίκτες που διαθέτει. Το να πάρει, βέβαια, ευρωπαϊκό εισιτήριο δεν είναι εύκολο, αφού αυτά έχουν μειωθεί σε τέσσερα.

Ο τεχνικός Γιώργος Σίμος είχε αρκετά προβλήματα να αντιμετωπίσει και τώρα ελπίζει σταδιακά η ομάδα να βρει τη συνοχή της. Καταρχάς, έφυγε με την έναρξη του πρωταθλήματος ο Φιγκεϊρέδο, ο οποίος πέρσι ήταν από τις σταθερές της ομάδας. Επιπλέον, νωρίς έχασε τον Βαζ, που υπέστη ρήξη χιαστών κι ακολούθησε νέα ατυχία με τον Ναμπί.

Το ευχάριστο για τον Σίμο, είναι ότι βρήκε λύσεις στο σκοράρισμα σε νέα πρόσωπα. Οι Σαρδινέρο και Στάρτζεον έχουν γίνει σημεία αναφοράς και είναι πρώτοι σκόρερ της ομάδας, με τέσσερα γκολ ο καθένας. Γίνεται αντιληπτό, ότι τα οκτώ τέρματα που έχουν πετύχει μαζί, είναι περισσότερα από τα μισά του ΟΦΗ. Ποσοστό 57%.

Να ξεκαθαρίσουμε ότι από τα 14 τέρματα, το ένα είναι αυτογκόλ. Το σημείωσε ο Βύντρα στον εκτός έδρας αγώνα με την Λαμία. Από τα υπόλοιπα πέντε γκολ, τα τρία τα έχει σημειώσει ο Νέιρα κι από ένα έχουν οι Μεγιάδο, Ντε Γκούζμαν. Ο Ολλανδός μέσος άνοιξε λογαριασμό την περασμένη αγωνιστική με τον Βόλο.

Αν προστεθεί, λοιπόν και ο Νέιρα στους Στάρτζεον, Σαρδινέρο, τότε τρεις παίκτες έχουν πετύχει τα 11 από τα 14 γκολ, ποσοστό 78,5%. Σε κάθε περίπτωση, λοιπόν, ο Σίμος θέλει όλο και περισσότεροι παίκτες να αρχίσουν να βρίσκουν δίχτυα. Ο Γιάννου και ο Γκαργκαλατζίδης, οι άλλοι δύο φορ δεν έχουν βρει δίχτυα. Επίσης, από την μεσοεπιθετική γραμμή δεν έχουν σκοράρει οι Γρίβας, Σολίς, Μπαλογιάννης. Κανείς στόπερ ή ακραίος, δεν έχει συνδράμει παράλληλα με κάποιο στημένο. Και θα πρέπει ν’ αλλάξει αυτό αν θέλει ο ΟΦΗ να έχει σταθερή εικόνα και να μπει στην εξάδα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ερντογάν: Το «αυγό του φιδιού» έσπασε – Πώς η Ελλάδα θα χτυπήσει το τουρκικό «τέρας»