ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Europa League - ΠΑΟΚ: Παράνομη συνάθροιση ερευνά η Αστυνομία στην υποδοχή του! (video)

Europa League - ΠΑΟΚ: Παράνομη συνάθροιση ερευνά η Αστυνομία στην υποδοχή του! (video)
Instagram: @paok_fc

Europa LeagueΠΑΟΚ: Σε μπελάδες έχουν μπει οι οπαδοί του «Δικεφάλου του Βορρά» που αποφάσισαν να υποδεχθούν την αποστολή της ομάδας στο αεροδρόμιο της Λάρνακας.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ έφτασε το μεσημέρι στην Κύπρο, όπου την Πέμπτη (3/12) θα αντιμετωπίσει την Ομόνοια στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Europa League. Μερίδα οπαδών περίμενε τον Πάμπλο Γκαρσία και τους παίκτες του στο αεροδρόμιο και τους επιφύλασσε μια ξεχωριστή υποδοχή.

Η συγκεκριμένη κίνηση των οπαδών, όμως, τους έβαλε σε μπελάδες καθώς όπως συμβαίνει στην Ελλάδα, έτσι και στην Κύπρο τα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού είναι ιδιαίτερα αυστηρά.

Όπως γνωστοποίησε, η Αστυνομία της Κύπρου ξεκίνησε έρευνα για αδικήματα όπως η παραβίαση του περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου και παράνομη συνάθροιση.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της...

«Αναφορικά με τη σημερινή συγκέντρωση οπαδών ποδοσφαιρικής ομάδας στο αεροδρόμιο Λάρνακας, η Αστυνομία διερευνά μεταξύ άλλων, αδικήματα κατά παράβαση του περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου, παράνομης συνάθροισης, διέγερση για διάπραξη ποινικού αδικήματος, πρόκλησης ανησυχίας, αδικήματα κατά παράβαση του περί Εκρηκτικών Υλών Νόμου και συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος.

Παραλήφθηκε μαρτυρικό υλικό το οποίο αξιολογείται για ταυτοποίηση και εντοπισμό των προσώπων που συμμετείχαν».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: Ανυποχώρητη η πανδημία - 2.186 νέα σε 24 ώρες, 89 θάνατοι και 613 διασωληνωμένοι