ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Europa League: «Τελικός» για τον ΠΑΟΚ, για το γόητρο η ΑΕΚ – Η ώρα και το κανάλι

Europa League: «Τελικός» για τον ΠΑΟΚ, για το γόητρο η ΑΕΚ – Η ώρα και το κανάλι

Europa League: ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.

Για τον ΠΑΟΚ η αναμέτρηση με την Ομόνοια στην Κύπρο είναι δίχως... αύριο στη μάχη που δίνει για πρόκριση στην επόμενη φάση. Οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία θέλουν τη νίκη για να έχουν ουσιαστικές ελπίδες την τελευταία αγωνιστική, όπου θα υποδεχθεί τη Γρανάδα.

Ο προπονητής του «Δικέφαλου του Βορρά» δεν αντιμετωπίζει ουσιαστικά προβλήματα πλην της απουσίας του Ντάγκλας Αουγκούστο, που συμπλήρωσε κάρτες και έμεινε στη Θεσσαλονίκη, ενώ οι υπόλοιποι απόντες Βιερίνια, Περέιρα και Ζαμπά δεν έχουν δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα.

Η αναμέτρηση στο ΓΣΠ θα ξεκινήσει στις 22:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το CosmoteSport2HD. Επίσης, θα υπάρχει ενημέρωση από το Live Chat του Onsports.gr

Η βαθμολογία στον όμιλο του ΠΑΟΚ
Το αποψινό πρόγραμμα στον όμιλο του ΠΑΟΚ

Η ΑΕΚ δεν έχει ρεαλιστικές ελπίδες πρόκρισης, ωστόσο αποτελεί «χρέος» της να παλέψει για το γόητρο της, αλλά και τους βαθμούς. Μόνο με αυτόν τον τρόπο, το ευρωπαϊκό της μέλλον θα γίνει καλύτερο και παράλληλα θα διατηρήσει όσα με κόπο κατέκτησε, όταν ανέβηκε από τη θέση 208 (2017) στην 66η όπου βρίσκεται σήμερα.

Ο Μάσιμο Καρέρα δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Σάκχοφ, τους τραυματίες Λόπες, Τσιγκρίνσκι και τους Παουλίνιο, Σιμάνσκι που δεν έχουν δηλωθεί στην UEFA. Στα αξιοσημείωτα η επιστροφή του Λιβάι Γκαρσία στην «κιτρινόμαυρη» αποστολή μετά από δύο μήνες.

Το ματς του ΟΑΚΑ θα αρχίσει στις 19:55 και θα υπάρξει τηλεοπτική κάλυψη από το CosmoteSport3HD. Επίσης, θα υπάρχει ενημέρωση από το Live Chat του Onsports.gr

Η βαθμολογία στον όμιλο της ΑΕΚ
Το αποψινό πρόγραμμα στον όμιλο της ΑΕΚ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός – Μητσοτάκης: Κλειστά τα μπαρ μέχρι να έχουμε τα εμβόλια - Τι θα γίνει με το λιανεμπόριο