ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πογκμπά για κορονοϊό: «Δεν μπορούσα να αναπνεύσω, δεν ήμουν ο εαυτός μου»

Πογκμπά για κορονοϊό: «Δεν μπορούσα να αναπνεύσω, δεν ήμουν ο εαυτός μου»

Κορονοϊός: Ο Πολ Πογκμπά μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν νόσησε από τον ιό, αλλά και το πρώτο διάστημα μετά την ανάρρωση του.

Όπως έχει αποδειχθεί κάθε άνθρωπος που βρίσκεται θετικός στον κορονοϊό τον περνάει με διαφορετικό τρόπο. Ορισμένοι δεν έχουν καθόλου συμπτώματα, άλλοι αντιμετωπίζουν προβλήματα κι άλλοι δυστυχώς δεν τα καταφέρνουν.

Ο Πογκμπά διανύει μια από τις χειρότερες σεζόν της καριέρας του κι αυτό ενδεχομένως να οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην περιπέτεια που πέρασε με τον Covid-19. Όπως αποκάλυψε ο Γάλλος μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν από τους βαριά νοσούντες και χρειάστηκε μεγάλο χρονικό διάστημα για να αναρρώσει.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο επίσημο κανάλι του αγγλικού συλλόγου...

«Ήταν όλα πολύ παράξενα. Είναι πολύ δύσκολο να το περιγράψω γιατί δεν θα καταλάβαινες. Ακόμα και στην προπόνηση έλεγα στον προπονητή φυσικής κατάστασης ότι αισθάνομαι παράξενα. Δεν ήμουν ο εαυτός μου. Κουραζόμουν πολύ γρήγορα και έμενα από ανάσες επίσης πολύ γρήγορα.

Στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν δεν μπορούσα να τρέξω. Το προσπαθούσα, αλήθεια. Μίλησα με τον προπονητή, μου είπε ότι θα ξεκινήσω στο ματς και βλέπουμε, αλλά ξέμενα από ανάσες τόσο γρήγορα που μου πήρε πολύ καιρό να φτιάξω την φυσική μου κατάσταση και να επιστρέψω στα επιθυμητά επίπεδα».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Διαταγή Στρατηγού Φλώρου: «Ετοιμάστε όλα τα οπλικά συστήματα» - Κίνδυνος «θερμού» επεισοδίου