ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Πράσινη» κυριαρχία! - Δείτε τα γκολ (videos)

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Πράσινη» κυριαρχία! - Δείτε τα γκολ (videos)

ΑΕΚΠαναθηναϊκός: Το «τριφύλλι» έκανε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο και πήγε στα αποδυτήρια, έχοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής στη Super League.

Το επιθετικό σύστημα του Λάζλο Μπόλονι είχε εξαιρετικό αποτέλεσμα για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος κυριάρχησε σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου κόντρα στην ΑΕΚ. Οι «πράσινοι» πραγματοποίησαν το καλύτερο 45λεπτο τους στη σεζόν και βρίσκεται μπροστά με 2-0!

Ο Παναθηναϊκός έχασε τρομερή ευκαιρία με τον Μαουρίσιο μόλις στο 3ο λεπτό, ο οποίος δεν μπόρεσε προ κενής εστίας να ανοίξει το σκορ! Τελικά, οι (τυπικά) φιλοξενούμενοι βρήκαν το τέρμα που άξιζαν στο 34ο λεπτό.

Ο Χατζηγιοβάνης έκανε τρομερή ενέργεια, απέφυγε τον Νεντελτσιάρου και έστρωσε στον Μακέντα, ο οποίος παρά την προσπάθεια του Τσιντώτα με ωραίο πλασέ έκανε το 0-1.


Η ΑΕΚ αντιμετώπισε προβλήματα σε όλες τις γραμμές της κι η εικόνα ήταν πιο κοντά στο 0-2 παρά στο 1-1. Tελικά αυτό ήταν που συνέβη, καθώς ο Παναθηναϊκός βρήκε και δεύτερο τέρμα στις καθυστερήσεις τους ημιχρόνου με σκόρερ τον Κουρμπέλη, μετά από μαγική ενέργεια του Ζαγαρίτη.

Το δεύτερο γκολ του Παναθηναϊκού


Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 904 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 101 νέοι θάνατοι και 600 διασωληνωμένοι