ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παγκόσμιο Κύπελλο: Η «καυτή» δημοσιογράφος που έκλεψε την παράσταση στην κλήρωση

Παγκόσμιο Κύπελλο: Η «καυτή» δημοσιογράφος που έκλεψε την παράσταση στην κλήρωση
FIFA TV

Παγκόσμιο Κύπελλο: Τα βλέμματα όλων στράφηκαν στην Κριστίνα Γκουγιόν τη βραδιά της κλήρωσης για το Μουντιάλ του 2022 που θα διεξαχθεί στο Κατάρ.

Τη Δευτέρα (7.12) έγινε η κλήρωση της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου που θα γίνει το 2022 στο Κατάρ. Το ενδιαφέρον όλων, προφανώς και ήταν αυξημένο για το ποιοι θα είναι οι όμιλοι που θα σχηματιστούν, με την Εθνική Ελλάδας να μαθαίνει επίσης τους αντιπάλους της.

Τα βλέμματα, όμως, μαγνήτισε και η εντυπωσιακή οικοδέσποινα της βραδιάς. Η FIFA έτσι κι αλλιώς λόγω κορονοϊού δεν επέτρεψε την παρουσία εκπροσώπων των ομοσπονδιών στην αίθουσα κι όλοι είδαν τη διαδικασία διαδικτυακά.

Η Κριστίνα Γκουγιόν ήταν αυτή που ανέλαβε την παρουσίασε και… θάμπωσε τους πάντες. Όχι μόνο για το εντυπωσιακό της παρουσιαστικό, αλλά και για τις γνώσεις της.

«Το να παρουσιάσω και να συμμετάσχω σε αυτήν την κλήρωση των προκριματικών και να μοιράζομαι τη σκηνή με θρύλους του ποδοσφαίρου, είναι τιμή και μεγάλη ευθύνη», είπε η εκθαμβωτική Ισπανίδα δημοσιογράφος στην ιστοσελίδα της FIFA για το γεγονός ότι κλήθηκε να παρουσιάσει κάτι τόσο σημαντικό.

Η Κριστίνα Γκουγιόν, πάντως, στην πατρίδα της είναι ιδιαίτερα γνωστή καθώς στο βιογραφικό της έχει να επιδείξει κάλυψη αγώνων Formula 1 και Champions League, γνωρίζει πολλές γλώσσες ενώ εκτός δουλειάς έχει εργαστεί σε γνωστά κλαμπ της Ιμπιζα σαν DJ τα καλοκαίρια.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά την κλήρωση η Εθνική Ελλάδας θα είναι στον Β’ όμιλο, ο οποίος είναι αρκετά δύσκολος. Απέναντι στη «γαλανόλευκη» θα τεθούν οι Ισπανία, Σουηδία, Γεωργία και Κόσοβο.

Το Μουντιάλ του Κατάρ το 2022 θα είναι το πρώτο που θα διεξαχθεί χειμώνα, με την πρεμιέρα να έχει οριστεί για τις 21 Νοεμβρίου 2022 στο Αλ Μπάιτ του Τζορ, ενώ ο τελικός θα γίνει στην ίδια πόλη, στο γήπεδο Λουσάιλ στις 18 Δεκεμβρίου.

Σε κάθε περίπτωση, ήδη μπήκαμε στους… ρυθμούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Κριστίνα Γκουγιόν να είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να μας βάλει στο κλίμα!

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δώρο Χριστουγέννων 2020: Πότε θα καταβληθεί στους εργαζόμενους σε αναστολή - Τι προβλέπει η ΚΥΑ