ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός - Πόρτο 0-2: Ήταν απογοητευτικός, γλίτωσε τη μεγάλη αποτυχία! – Δείτε τα γκολ (videos)

Ολυμπιακός - Πόρτο 0-2: Ήταν απογοητευτικός, γλίτωσε τη μεγάλη αποτυχία! – Δείτε τα γκολ (videos)

Champions League: Ο Ολυμπιακός ήταν κατώτερος των προσδοκιών κόντρα στην Πόρτο αλλά γλίτωσε την απόλυτη... αποτυχία λόγω της Μάντσεστερ Σίτι.

Οι «ερυθρόλευκοι» κρατούσαν στα χέρια την τύχη τους αλλά τελικά χρειάστηκαν τη βοήθεια... τρίτου για να μπορέσουν να συνεχίσουν στην Ευρώπη. Η ομάδα του Πειραιά έδειξε ένα πολύ κακό πρόσωπο κόντρα στην Πόρτο, η οποία έπαιξε μεν με αρκετές αλλαγές, αλλά και με αρκετό πάθος.

Οι φιλοξενούμενοι, αν και αδιάφοροι, πάλεψαν για το «διπλό» και τελικά το πέτυχαν με σχετική άνεση, επικρατώντας με 2-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης». Την ίδια, όμως, η επίσης αδιάφορη Μάντσεστερ Σίτι νίκησε 3-0 τη Μαρσέιγ κι έτσι ο Ολυμπιακός τερμάτισε στην τρίτη θέση, καθώς είχε την ισοβαθμία με τη γαλλική ομάδα.

Σε αυτό έπαιξε καθοριστικό ρόλο και το γκολ που σημείωσε ο Καμαρά στο «Βελοντρόμ», το οποίο έκανε ουσιαστικά και τη διαφορά στην ισοβαθμία με τη Μαρσέιγ. Όπως φυσικά και εκείνο του Χασάν στον πρώτο ματς.

Αυτά ήταν και τα μοναδικά που πέτυχε στον όμιλο. Έφταναν, πάντως, ώστε η ελληνική ομάδα να συνεχίσει στην Ευρώπη, αγωνιζόμενη πλέον στο Europa League.

Όσον αφορά στο αποψινό ματς, η Πόρτο προηγήθηκε νωρίς (βλ. 10') με πέναλτι του Οτάβιο, με τον Μασούρα να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 15΄για να ισοφαρίσει. Πολύ καλή στιγμή ήταν κι εκείνη με το σουτ του Ελ Αραμπί μέσα από την περιοχή στο 54'.

Από εκεί και πέρα, όμως, ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να απειλήσει και τελικά δέχθηκε και δεύτερο γκολ στο 77ο λεπτό, με τον Ουρίμπε να κάνει το 0-2. Δύο λεπτά αργότερα, ο Σεμέδο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα κι έφυγες αμέσως για τα αποδυτήρια.

ΓΚΟΛ: Το πέναλτι με το οποίο προηγήθηκε η Πόρτο

Η χαμένη ευκαιρία του Μασούρα

Η μεγάλη ευκαιρία του Ελ Αραμπί

ΓΚΟΛ: Το 0-2 από τον Ουρίμπε

Η αποβολή του Σεμέδο

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: Οι 9 νομοί με τα περισσότερα κρούσματα - Πού εντοπίζονται οι νέες μολύνσεις