ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ – Γρανάδα 0-0: «Κόλλησε» στο μηδέν στο «αντίο» του στο Europa League (videos)

ΠΑΟΚ – Γρανάδα 0-0: «Κόλλησε» στο μηδέν στο «αντίο» του στο Europa League (videos)

Europa League: Ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 0-0 με τη Γρανάδα στο τελευταίο του παιχνίδι στην Ευρώπη για τη φετινή σεζόν.

Με «λευκή» ισοπαλία που στο τέλος δεν ικανοποίησε κανέναν ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της Τούμπας. Η ομάδα ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία ήθελε αλλά δεν μπόρεσε να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, ενώ από την άλλη η ισπανική ομάδα ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια αλλά δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη.

Η Γρανάδα έμεινε έτσι στη δεύτερη θέση του ομίλου πίσω από την PSV, ενώ ο ΠΑΟΚ που είχε δοκάρι με τον Βαρέλα στο πρώτο μέρος στρέφει πλέον την προσοχή του στο μεγάλο ντέρμπι με τον Άρη, την ερχόμενη Κυριακή. Έτσι κι αλλιώς, άλλωστε, οι παίκτες του Γκαρσία είχαν στο πίσω μέρος του μυαλού τους αυτό το ματς.

Στα τελευταία λεπτά το ματς απέκτησε έναν τρελό ρυθμό, καθώς οι φιλοξενούμενοι τα έπαιξαν όλα για όλα ώστε να φτάσουν στο «τρίποντο» που θα τους έδινε και την πρωτιά στο γκρουπ. Κάπως έτσι μπόρεσε κι ο ΠΑΟΚ να βρει χώρους και στο τελευταίο λεπτό έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Σφιντέρσκι.

Γκολ, πάντως, δεν μπόρεσε να βρει κάποια ομάδα κι έτσι το ματς ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ. Η ελληνική ομάδα διατήρησε την παράδοση που θέλει τη θέση να μην χάνει από ισπανικές στην έδρας της.

Η επέμβαση του Πασχαλάκη

Το δοκάρι του Βαρέλα

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Λοιμωξιολόγοι: Να ανοίξουν αυτά τα καταστήματα στις 14 Δεκεμβρίου - Στον Μητσοτάκη η τελική απόφαση