ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ – Ουαγκέ: Η αυτοθυσία μπορεί να του στοιχίσει την καριέρα (videos)

ΠΑΟΚ – Ουαγκέ: Η αυτοθυσία μπορεί να του στοιχίσει την καριέρα (videos)

ΠΑΟΚ: Ο Μούσα Ουαγκέ σε μια στιγμή αυτοθυσίας στο ντέρμπι με τον Άρη «διέλυσε» το γόνατο του και το Σάββατο (19/12) υποβλήθηκε στην πρώτη επέμβαση για να αποκαταστήσει τη μεγάλη ζημιά. 

Το πρώτο χειρουργείο αφορούσε τον επιγονατιδικό τένοντα, το οποίο σύμφωνα με τους γιατρούς πήγε ικανοποιητικά. Θα ακολουθήσει ακόμα μια επέμβαση, η οποία θα αφορά την αποκατάσταση των χιαστών. Ο δεξιός μπακ, ο οποίος ανήκει στην Μπαρτσελόνα και αγωνιζόταν ως δανεικός στον ΠΑΟΚ θα μείνει εκτός για τουλάχιστον 9 μήνες.

Άλλωστε, όπως παραδέχθηκε σε δηλώσεις του κι ο γιατρός του «Δικέφαλου του Βορρά», Γιάννης Ράλλης: «Είναι σπάνιος ο τραυματισμός του, δεν το έχω ξαναζήσει στην καριέρα μου. Όπως προσγειώνεται το πόδι του στο έδαφος, λυγίζει εντελώς και χτυπάει στο δοκάρι. Διάφοροι μηχανισμοί έφεραν αυτόν το σοβαρό τραυματισμό του. Ήταν άσχημη η εικόνα του γονάτου από την αρχή που το είδαμε. Ήταν κάπως εκτός θέσης το γόνατο. Στην αρχή νομίζαμε ότι ήταν ένα κάταγμα, αλλά μέσα στα αποδυτήρια που τον εξετάσαμε, όσο αυτό ήταν εφικτό, το μυαλό μας έρχεται σε έναν αναμενόμενο τραυματισμό είτε στον έσω πλάγιο, είτε στον χιαστό».

Στην Ισπανία, μάλιστα, τις προηγούμενες ημέρες υπήρχαν δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο παίκτης ενδεχομένως να αναγκαστεί να τερματίσει πρόωρα την καριέρα του. Κάτι φυσικά που άπαντες απευχόμαστε για έναν ποδοσφαιριστή, ειδικά όταν αυτός είναι μόλις 22 ετών.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Ακυρώνονται τα Χριστούγεννα για τους Βρετανούς – Νέα σκληρά μέτρα από Τζόνσον