ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Πρόστιμα και τελεσίγραφο!

Παναθηναϊκός: Πρόστιμα και τελεσίγραφο!

Η επιστροφή στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού θα φέρει και εξελίξεις με Μακέντα και Βιγιαφάνιες.

Τα πειθαρχικά παραπτώματα στα οποία υπέπεσαν ο Βιγιαφάνιες και ο Μακέντα στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα δεν θα περάσουν έτσι.

Ήδη κλήθηκαν οι παίκτες σε απολογία και αυτό θα γίνει μετά την επιστροφή τους από τις διακοπές. Οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι δεν θα τιμωρηθούν μόνο με πρόστιμο, αλλά θα τους σταλεί και ένα τελεσίγραφο, ότι δεν θα είναι ανεκτό από την ομάδα τυχόν νέο παράπτωμα.

Ο Μακέντα έτσι και αλλιώς είναι προς πώληση, το θέμα είναι τι μπορεί να σημαίνει αυτό, για τον Βιγιαφάνιες. Αν δηλαδή υποπέσει σε νέο παράπτωμα ο Αργεντίνος τι θα συμβεί; Κανείς δεν ξέρει, αλλά η ουσία είναι ότι την πειθαρχία δεν την επιβάλεις, ούτε με πρόστιμα, ούτε με τελεσίγραφα. Την πειθαρχία την επιβάλεις με τη σωστή λειτουργία σου ως κλαμπ και ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλο πρόβλημα το οποίο αρχίζει και τελειώνει από την διοίκησή του. Ετσι οι προπονητές αλλάζουν και οι τεχνικοί διευθυντές, αλλά τα παραπτώματα συνεχίζονται.

Όταν οι παίκτες αισθάνονται, ότι είναι πάνω από τους προπονητές αυτά συμβαίνουν και αυτό το δικαίωμα το έχει δώσει στους παίκτες η ίδια η διοίκηση της ομάδας με όσα έκανε το καλοκαίρι και συνεχίζει να κάνει.

Και φυσικά σε τέτοιες περιπτώσεις το… μάρμαρο το πληρώνουν οι προπονητές και αν αυτό δεν αλλάξει το επόμενο θύμα θα είναι ο Μπόλονι, αν δεν τον βοηθήσουν τα αποτελέσματα στις αρχές του 2021. Μπορεί να ακούγεται παράλογο, αλλά η λογική έχει καταργηθεί στον Παναθηναϊκό τα τελευταία χρόνια…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Άλλη μία μετάλλαξη - Σε ποια χώρα εντοπίστηκε