ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Premier League - Άρσεναλ: Χριστουγεννιάτικη... ανάσταση στο ντέρμπι! - Δείτε τα γκολ

Premier League - Άρσεναλ: Χριστουγεννιάτικη... ανάσταση στο ντέρμπι! - Δείτε τα γκολ

Premier League: Μολονότι πήγε να κάνει τα εύκολα δύσκολα, η Άρσεναλ νίκησε 3-1 την Τσέλσι και πανηγύρισε νίκη μετά από εφτά αγωνιστικές.

H Boxing Day έφερε ένα δώρο που οι «κανονιέρηδες» περίμεναν αρκετό καιρό, για την ακρίβεια εφτά αγωνιστικές, στις οποίες μέτρησαν δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες.

Στο λονδρέζικο ντέρμπι, όμως, οι παίκτες του Μιγκέλ Αρτέτα ήταν αυτοί που έπρεπε και πήραν μια πολύ σημαντική νίκη, τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά.

Άλλωστε, το άγχος ήταν τόσο μεγάλο που στο τελευταίο δεκάλεπτο πήγαν να τα... καταστρέψουν όλα. Η Τσέλσι που γενικά δεν ήταν καλή, μείωσε σε 3-1, ενώ θα μπορούσε να είχε βάλει «φωτιά» στο ματς, αν ευστοχούσε στο πέναλτι που κέρδισε.

Το σκορ, στο μεγάλο ντέρμπι του Λονδίνου, άνοιξε στο 34' ο Λακαζέτ με πέναλτι σε ανατροπή του Τίρνι από τον Τζέιμς, ενώ το 2-0 έκανε ο Τζάκα στο 44' με πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ. Το σκορ ανέβασε στο 3-0 ο Σακά στο 56' μετά από πολύ όμορφη ενέργεια.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 86' με τον Άμπραχαμ, ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Λένο απέκρουσε το πέναλτι του Ζορζίνιο, αποτρέποντας ένα... θρίλερ στο φινάλε.

Άρσεναλ-Τσέλσι 3-1 (34΄ πέν. Λακαζέτ, 44΄ Τζάκα, 56΄ Σακά - 86΄ Άμπραχαμ)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: Σε ποιες περιοχές εντοπίζονται