ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Αυτοί οι παίκτες περιμένουν τις αποφάσεις Ρέμπε-Γκαρσία (pics)

ΠΑΟΚ: Αυτοί οι παίκτες περιμένουν τις αποφάσεις Ρέμπε-Γκαρσία (pics)
INTIME.GR

ΠΑΟΚ: Στον «Δικέφαλο» υπάρχουν ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και περιμένουν τις αποφάσεις του τεχνικού διευθυντή και του προπονητή.

Ο ΠΑΟΚ θα ενισχυθεί τον Γενάρη, αλλά θα συνεχίσει να κινείται και με γνώμονα να συμμαζέψει τα οικονομικά του.

Ο «Δικέφαλος» έχει αρκετούς παίκτες που δεν έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και ο τεχνικός διευθυντής Όλαφ Ρέμπε και ο τεχνικός Πάμπλο Γκαρσία, ασφαλώς έχουν καταλήξει σε συμπεράσματα.

Γίνονται κινήσεις, ώστε να μειωθεί το μπάτζετ και να εξοικονομηθούν χρήματα για να δοθούν σε παίκτες που θα έρθουν και θα βοηθήσουν πραγματικά. Υπάρχουν και περιπτώσεις παικτών φυσικά που υπολογίζονται και δεν θέλει ο ΠΑΟΚ να καταστρέψει την επένδυσή του.

Στην πρώτη κατηγορία ασφαλώς ανήκει ο Μπίσεσβαρ. Ο 32χρονος Ολλανδός μέσος είναι φανερό ότι δεν βρίσκεται στις προτεραιότητες του Γκαρσία και θα γίνει προσπάθεια να μείνει ελεύθερος ή έστω να δοθεί δανεικός (έχει συμβόλαιο έως το 2022) και να καλύψει κάποια ομάδα μέρος των αποδοχών του.

Το ίδιο ισχύει και για τον Ρέι. Ο Αργεντινός τερματοφύλακας έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της περιόδου, στην πατρίδα του έχει καλό όνομα και μάλλον θα αποχωρήσει τον Γενάρη. Ό,τι γλιτώσει ο ΠΑΟΚ θα είναι προς όφελός του.

Ο Λύρατζης παίζει σε μία θέση που υπήρχαν οι Ροντρίγκο, Ουαγκέ, ενώ μπορεί να την υπηρετήσει εύκολα και ο Βιεϊρίνια. Ο Ουαγκέ τώρα δεν υπάρχει και στον «Δικέφαλο» θα αποφασίσουν αν πρέπει να μείνει (ο Ροντρίγκο έβγαλε ήδη δύο μυϊκούς τραυματισμούς) είναι προτιμότερο ν’ αποχωρήσει.

Ο Νινούα επίσης δεν έχει χρόνο συμμετοχής. Ο νεαρός Γεωργιακός τακτικά ακόμα έχει αδυναμίες και ο Κετσπάγια τον θέλει δανεικό στην Ανόρθωση. Ο ΠΑΟΚ με τη σειρά του θέλει χαφ, οπότε το να μείνει χωρίς να παίζει ο Νινούα δεν ωφελεί καμία από τις δύο πλευρές.

Ο ΠΑΟΚ από τη στιγμή που θα πάρει χαφ κι έχει τους Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Αουγκούστο και πλέον υπολογίζεται και ο Τσιγγάρας, δεν θα είναι αντίρρηση να πουληθεί ο Εσίτι ή έστω να βρει μία ομάδα να πάει δανεικός. Αυτό, όμως, θα εξαρτηθεί κι από την επιθυμία του Νιγηριανού.

Όσον αφορά τον Κούτσια, με τους Τσόλακ, Σφιντέρσκι και τον φορ που θέλει να προσθέσει ο ΠΑΟΚ, δεν θα έχει τον χώρο που χρειάζεται για να εξελιχθεί. Το να δοθεί δανεικός είναι μία λύση, αλλά ποια ομάδα θα τον εμπιστευτεί, ώστε ο «Δικέφαλος» να μπορέσει να δει την εξέλιξή του; Είναι πολλά, λοιπόν, τα θέματα κι αρκετοί οι παίκτες που περιμένουν τις αποφάσεις των Ρέμπε-Γκαρσία.