ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης: Οι 9+6… καφενειακές μεταγραφές!

Άρης: Οι 9+6… καφενειακές μεταγραφές!
INTIME.GR

Οι κινήσεις που έγιναν την τελευταία τριετία στον Άρη και αποτελούν θέμα συζήτησης εν μέσω ποδοσφαιρικής πόλωσης!

Η… πολεμική στο χώρο του ποδοσφαίρου, ολοένα με μεγαλώνει. Παρότι είναι κάτι που πρέπει να σταματήσει, αν παραμείνει στο επίπεδο των ανακοινώσεων, δεν επηρεάζει κανέναν. Η πόλωση ολοένα κι αυξάνεται, με τους ποδοσφαιρόφιλους να βλέπουν «συμμαχίες», «φιλίες» και «έχθρες» ανάμεσα σε ομάδες ή γκρουπ ομάδων.

Μέσα σε αυτή τη διαδικασία λοιπόν, οι… καφενειακές συζητήσεις στρέφονται αρκετά γύρω από τις μεταγραφικές κινήσεις συλλόγων. Ειδικά για αυτές του Άρη καθώς έχει τύχει ορισμένες μεταγραφές των «κίτρινων» να έχουν παρελθόν που σχετίζεται με τον Ολυμπιακό.

Για να θυμηθούμε λοιπόν ποιες είναι αυτές οι κινήσεις, δίχως φυσικά να σημαίνει το παραμικρό η συγκεκριμένη αναφορά. Απλά επειδή αποτελεί το νούμερο ένα σημείο τριβής ανάμεσα κυρίως σε φίλους του Άρη και του ΠΑΟΚ!

Από τη στιγμή που ο Άρης επέστρεψε στη Super League, έχει αποκτήσει τους εξής ποδοσφαιριστές που είχαν «ερυθρόλευκο» παρελθόν:

*Μανώλη Σιώπη ως ελεύθερο απ’ τον Ολυμπιακό.

*Νίκολας Μαρτίνεθ ως ελεύθερο απ’ τον Ολυμπιακό.

*Γιάννη Φετφατζίδη ως ελεύθερο απ’ τον Ολυμπιακό.

*Μπράουν Ιντέγε ο οποίος στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, αλλά δεν προερχόταν απ’ ευθείας απ’ αυτόν.

*Φιορίν Ντουρμισάι αρχικά ανακοινώθηκε ως κανονική μεταγραφή απ’ τον Ολυμπιακό, αλλά τελικά επέστρεψε στους Πειραιώτες μετά το πρόβλημα με τα ban των «κίτρινων», άρα ήταν δανεικός.

*Μάριο Σιαμπάνη ως ελεύθερο απ’ τον Ολυμπιακό.

*Δημήτρη Μάνο ως ελεύθερο απ’ τον Ολυμπιακό.

*Απόστολο Μαρτίνη ως ελεύθερο απ’ τον Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει και η περίπτωση του Γιοάν Μπεναλουάν που δεν έχει καμία σχέση με τον Ολυμπιακό, όμως αποκτήθηκε απ’ τον Άρη ενώ έμεινε ελεύθερος απ’ τη Νότιγχαμ Φόρεστ, ομάδα στην οποία μεγαλομέτοχος είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Με τις συζητήσεις να είναι ήδη έντονες σε επίπεδο πόλωσης και δημιουργίας κλίματος, αναφορικά με τους Γκερέρο και Ιωάννου που επίσης ανήκουν στη Νότιγχαμ και βρίσκονται ψηλά στη λίστα των «κίτρινων» για ενίσχυση τον Γενάρη.

Πάντως, για να είμαστε σωστοί, σας παραθέτουμε και τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που απέκτησε ο Άρης απ’ τη στιγμή που επανήλθε στη Super League και τα οποία είχαν σχέση με τις υπόλοιπες «μεγάλες» ομάδες του Ελληνικού ποδοσφαίρου, πλην Ολυμπιακού:

*Κυριάκος Σαββίδης προερχόταν απ’ τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και είχε αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα του «δικέφαλου».

*Δημήτρης Κωνσταντινίδης, προερχόταν απ’ τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και είχε αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα του «δικέφαλου».

*Πέδρο Βίτορ, δανεικός από την ΑΕΚ.

*Ανδρέας Σταματής, είχε αγωνιστεί στην ΑΕΚ.

*Μάριος Σιαμπάνης, από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και ένα διάστημα ήταν μέλος της πρώτης ομάδας του «δικέφαλου» (ταυτόχρονα έχει περάσει κι απ’ τον Ολυμπιακό γι’ αυτό έχει… διπλή αναφορά).

*Έργκους Κάτσε, από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, για αρκετά χρόνια στην πρώτη ομάδα του «δικέφαλου» ενώ για 1,5 χρόνο αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό.