ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Ο ανέτοιμος Αντονίτο… (photos)

Παναθηναϊκός: Ο ανέτοιμος Αντονίτο… (photos)

Παναθηναϊκός: Ο Σάντσες θα λείψει με τον Αστέρα Τρίπολης και ο Αντονίτο δεν κρίνεται ακόμα έτοιμος να τον αντικαταστήσει…

Ο Αντονίτο είναι μία από τις επιλογές του Τσάβι Ρόκα.

Ο Ισπανός δεξιός μπακ, ο οποίος την παραμονή των Χριστουγέννων έκλεισε τα 33 του χρόνια ήρθε ως ελεύθερος από την Βαγιαδολίδ και υπέγραψε για δύο χρόνια. Αποκτήθηκε φυσικά ως εναλλακτική του Φακούντο Σάντσες.

Ο Αντονίτο, ωστόσο, δεν εμφανίστηκε στον πρώτο γύρο. Με την άφιξή του πέρασε ένα σοβαρό πρόβλημα και έτσι επέστρεψε στο Κορωπί για ατομικό πρόγραμμα στις αρχές Νοεμβρίου. Στις 26 του μήνα έκανε και την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα, έπειτα από 2-3 συμμετοχές στην αρχή όταν και υπέγραψε.

Έχει περάσει ένας μήνας και πλέον, λοιπόν, αν και προέκυψαν οι διακοπές για τα Χριστούγεννα, που ο Αντονίτο γυμνάζεται με την ομάδα. Να σημειωθεί ότι ο Ισπανός έπαιξε τελευταία φορά στις 19 Ιουλίου, στον εντός έδρας αγώνα με την Μπέτις και μάλιστα 90λεπτο. Είναι δηλαδή 5,5 μήνες εκτός.

Σε κάθε περίπτωση και παρά το γεγονός ότι ο Σάντσες θα λείψει στην αναμέτρηση με τον Αστέρας Τρίπολης και δεδομένα και με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, ο Αντονίτο δεν κρίνεται ακόμα έτοιμος να μπει και να τον αντικαταστήσει.

Κανείς με τον Παναθηναϊκό, επίσης, δεν μπορεί να μπει με σιγουριά πότε θα είναι σε θέση να μπει σε επίσημο παιχνίδι. Κι όταν του δοθεί χρόνος, ασφαλώς δεν θα είναι εύκολο να αποδώσει στο 100%, έπειτα από τόσους μήνες αποχής. Ο Μαουρίσιο, για παράδειγμα, όταν ήρθε δεν είχε προετοιμασία με τον Παναθηναϊκό, αλλά μέτρησε σερί 90λεπτα.

Ο Βιγιαφάνιες είχε να παίξει από τον Μάρτιο του 2020, πέρασε τραυματισμό και γύρισε στο ματς με τη Λαμία στις 31 Οκτωβρίου. Έπειτα από επτά και πλέον μήνες κι έκτοτε παίζει κανονικά. Ο Αντονίτο, όμως, ο οποίος προπονείται με την ομάδα κρίνεται ανέτοιμος… Με τα έως τώρα δεδομένα, η παραμονή του και μετά το καλοκαίρι κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Click away «τέλος» - Κλείνουν κομμωτήρια και βιβλιοπωλεία - Τι αλλάζει από την Κυριακή