ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γαλλία: Στα δικαστήρια ο Μπενζεμά! - Για το ροζ βίντεο του Βαλμπουενά

Γαλλία: Στα δικαστήρια ο Μπενζεμά! - Για το ροζ βίντεο του Βαλμπουενά

Καρίμ Μπενζεμά: Στο ποινικό δικαστήριο των Βερσαλλιών θα πρέπει να παραστεί ο παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης λόγω της υπόθεσης με το ροζ βίντεο του Ματιέ Βαλμπουένα.

Ήταν μια υπόθεση που ο Γάλλος επιθετικός είχε αφήσει πίσω του, ωστόσο όπως έγινε γνωστό αυτή επανήλθε στο προσκήνιο κι ο Μπενζεμά είναι υποχρεωμένος να παραστεί στο ποινικό δικαστήριο των Βερσαλλιών.

Για όσους ενδεχομένως δεν θυμούνται, ο παίκτης έμπλεξε άθελα του λόγω κοινών γνωστών με τους εκβιαστές. Συγκεκριμένα, ένας παιδικός φίλος του, τον έπεισε να τον φέρει σε επαφή με τον νυν παίκτη του Ολυμπιακού, καθώς είχε στην κατοχή του ένα ροζ βίντεο με εκείνον πρωταγωνιστή.

Ο Μπενζεμά μίλησε στον συμπατριώτη του, χωρίς να σκεφτεί τις συνέπειες, κι ως εκ τούτου βρέθηκε μπλεγμένος στην υπόθεση, με αποτέλεσμα να συλληφθεί. Το Δικαστήριο των Βερσαλλιών επανέφερε το θέμα και τον κάλεσε για κατάθεση.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το συγκεκριμένο σκάνδαλο είναι η αιτία που ο ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης δεν καλείται πλέον στην εθνική ομάδα της Γαλλίας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Άνοιγμα σχολείων - Υπουργείο Παιδείας: Οι μαθητές επιστρέφουν σε Δημοτικά, Νηπιαγωγεία στις 11/1