ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Ο Μπόλονι φέρνει νίκες από την… άμυνα

Παναθηναϊκός: Ο Μπόλονι φέρνει νίκες από την… άμυνα

Ο Λάζλο Μπόλονι έχει βελτιώσει την αμυντική επίδοση του Παναθηναϊκού και έρχονται οι νίκες.

Ο Λάζλο Μπόλονι ήρθε στον Παναθηναϊκό πριν τρεις μήνες και όλοι ξέραμε, ότι το βασικό του μέλημα στις ομάδες που δουλεύει είναι να έχουν καλή αμυντική λειτουργία, να κρατάνε το μηδέν και από εκεί και πέρα να βάζουν ένα γκολ και να παίρνουν τις νίκες.

Όταν ήρθε στον Παναθηναϊκό ο Ρουμάνος τεχνικός είχε βρει μία κατάσταση πολύ άσχημη. Μία ομάδα που ήταν ένα μπάχαλο και δεν υπήρχε αρχή και τέλος. Μία ομάδα που δεχόταν το γκολ με ευκολία και η νίκη ήταν λέξη άγνωστη. Ο Μπόλονι δυσκολεύτηκε να βρει την άκρη, αλλά τη βρήκε.

Είναι φανερό από τους αριθμούς, ότι πλέον ο Παναθηναϊκός αμυντικά δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα στην αρχή της σεζόν. Εχει δεχθεί στα τελευταία επτά παιχνίδια 3 γκολ. Αυτός είναι ο Μπόλονι. Αυτό είναι το στιλ του.

Οι ομάδες του παίζουν με μεγάλη προσοχή στην άμυνα και στην επίθεση άμεσο ποδόσφαιρο με λίγες μπαλιές. Στα τελευταία παιχνίδια αυτό βγαίνει, το που θα φθάσει και αν θα τα καταφέρει ο Μπόλονι θα φανεί στην πορεία.

Φέτος αν η ομάδα βγει στην Ευρώπη θα το πιστωθεί ο Μπόλονι αν δεν βγει την μεγάλη ευθύνη θα την έχουν αυτοί που έκαναν το καλοκαίρι τον προγραμματισμό. Δεν θα μπορεί να χρεωθεί ο Μπόλονι τα εγκλήματα του καλοκαιριού, ούτε είναι σωστό.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

ΥΠΕΞ: Η Ελλάδα δεν έχει δεχτεί από την Τουρκία επίσημη πρόσκληση για διερευνητικές