ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 1-1: Ισοπαλία με «Χ»αρούμενους τους «ερυθρόλευκους» - Γκολ και φάσεις (videos)

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 1-1: Ισοπαλία με «Χ»αρούμενους τους «ερυθρόλευκους» - Γκολ και φάσεις (videos)

ΠΑΟΚ – ΟλυμπιακόςΟι «ερυθρόλευκοι» είχαν απάντηση στο γκολ των γηπεδούχων και πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στην Τούμπα που μάλλον τους αφήνει ικανοποιημένους.

Ο Ολυμπιακός διατήρησε με αυτό τον τρόπο σε απόσταση δέκα βαθμών τους γηπεδούχους, οι οποίοι ήταν ανώτεροι στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες τους.

Ο ΠΑΟΚ μπόρεσε να ανοίξει το σκορ με τον Ίνγκασον και θα μπορούσε να είχε πετύχει και δεύτερο τέρμα, αλλά ένα λάθος του Πασχαλάκη έδωσε τη δυνατότητα στους «ερυθρόλευκους» να ισοφαρίσουν σε μια από τις ελάχιστες τελικές τους στο δεύτερο μέρος.

Στις καθυστερήσεις ο Τζόλης έχασε μεγάλη ευκαιρία να δώσει τη νίκη στους γηπεδούχους, καθώς η μπάλα μετά το εξαιρετικό σουτ που έκανε χτύπησε στο δοκάρι του Σα. Δοκάρι (διπλό μάλιστα) είχε κι ο Ολυμπιακό στο πρώτο μέρος.

Οι σκόρερ

Το φιλμ του αγώνα

Μόλις στο 2' κοντά στο γκολ ο ΠΑΟΚ με τον Μουργκ!

Εξαιρετικό γύρισμα του Σβαμπ στο ύψος του πέναλτι από τα αριστερά όπως επιτίθεται ο ΠΑΟΚ, σούταρε ο Μουργκ αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι του Σα.

Τριπλή ευκαιρία του Ολυμπιακού με δοκάρι Εμβιλά!

Σπουδαία φάση στα καρέ του Πασχαλάκη! Γύρισμα ακριβείας του Φορτούνη από τα δεξιά όπως επιτίθεται ο Ολυμπιακός, ο Εμβιλά σουτάρει και ο Έλληνας γκολκίπερ αποκρούει, στο ριμπάουντ ο Γάλλος στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι και κατόπιν, ο Καμαρά σουτάρει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι.

Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Βαλμπουενά, εκτίναξη του Πασχαλάκη!

Στο 20' ο Γάλλος μέσος του Ολυμπιακού έστειλε τη μπάλα χαμηλά αριστερά στη γωνία του Πασχαλάκη, ο οποίος απέκρουσε ενστικτωδώς.

Το «όχι» του Σα και η ευκαιρία του Κρμέντσικ!

Απειλεί από... αέρος ο ΠΑΟΚ την εστία του Σα σε δύο περιπτώσεις, στην πρώτη αποσοβεί τον κίνδυνο ο Πορτογάλος στην κεφαλιά του Ίνγκασον, ενώ στη συνέχεια ο νεαποκτηθέντας φορ του Δικεφάλου στέλνει τη μπάλα ελάχιστα έξω.

«Κατεβάζει ρολά» ο Πασχαλάκης στον Φορτούνη

Μια... άτσαλη έξοδο έκανε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης πάνω στον Ελ Αραμπί, για την οποία τιμωρήθηκε και με κίτρινη κάρτα. Την εκτέλεση του φάουλ ανέλαβε ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος σούταρε δυνατά και ανάγκασε τον Έλληνα κίπερ σε μεγάλη απόκρουση.

Το 1-0 ο Ίνγκασον

Ο Ουάρντα κέρδισε στον αέρα τον Μπα και πήρε την κεφαλιά στη μικρή περιοχή του Σα μετά τη σέντρα του Σβαμπ, ο Πορτογάλος απέκρουυσε αλλά στην επαναφορά ο Ίνγκασον με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το 1-0.

Το σωτήριο τάκλιν του Μπα στον Κρμέντσικ

«Φάτσα» με τον Σα ήταν έτοιμος να βγει ο νεαποκτηθέντας φορ του ΠΑΟΚ αλλά ο Μπα έκανε καίριο κόψιμο και αποσόβησε τον κίνδυνο για την εστία της ομάδας του.

Ισοφαρίζει σε 1-1 ο Μπα

Εκτέλεση κόρνερ ακριβείας του Φορτούνη, βρίσκει τον Μπα στη μικρή περιοχή του Πασχαλάκη ο οποίος δε βγήκε σωστά και έδωσε την ευκαιρία στον αμυντικό του Ολυμπιακού να διαμορφώσει το 1-1.

Το δοκάρι του Τζόλη στις καθυστερήσεις

Πολύ ωραία έμπνευση από τον Χρήστο Τζόλη, που επιχείρησε να στείλει τη μπάλα στο "Γ" του Σα, αλλά αυτή δεν του έκανε το χατήρι και σταμάτησε στη συμβολή των δοκαριών.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αλλαγές στα ΑΕΙ: Ελάχιστη βάση εισαγωγής, όριο φοίτησης και αστυνομία στα Πανεπιστήμια