ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Ο ποδοσφαιρικός χιονιάς!

Super League: Ο ποδοσφαιρικός χιονιάς!
INTIME.GR

Super League: Οι καιρικές συνθήκες που αναμένεται να υπάρχουν στις περιοχές που είναι προγραμματισμένες αναμετρήσεις Πρωταθλήματος!

Ο καιρός είναι πάντα ένα στοιχείο που επηρεάζει το ποδόσφαιρο. Ειδικά με τις συνθήκες που υπάρχουν σε πολλά ελληνικά γήπεδα, βροχή, αέρας, πάγος, είναι στοιχεία που δυσκολεύουν σημαντικά την κατάσταση για τους ποδοσφαιριστές. Ειδικά τη φετινή σεζόν με τα δεδομένα που υπάρχουν, η Super League έχει δώσει εντολή στους διαιτητές να διεξάγουν κανονικά τις αναμετρήσεις, αν δεν συντρέχει σημαντικό πρόβλημα.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα στη χώρα μας, ξεκάθαρα θα παίξουν ρόλο στη διεξαγωγή των αναμετρήσεων της 17ης αγωνιστικής. Με ματς σε Μακεδονία, Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα, Πελοπόννησο και Κρήτη, το Σαββατοκύριακο αυτό έχει τεράστια σημασία τι προβλέπουν οι ειδικοί για τον καιρό.

Ας δούμε λοιπόν τις προβλέψεις για τις πόλεις που έχουν προγραμματιστεί αναμετρήσεις, τις ημέρες και τις ώρες των αγώνων.

Σάββατο 17:15 Αστέρας Τρίπολης-Παναιτωλικός: Όσοι έχουν πάει στην Τρίπολη και ειδικά στο σημείο που βρίσκεται το «Θ. Κολοκοτρώνης», αντιλαμβάνονται πως το κρύο είναι… τσουχτερό. Χιονόνερο και 1 βαθμό Κελσίου, δεν είναι και οι καλύτερες συνθήκες…

Σάββατο 19:30 ΑΕΛ-Απόλλων Σμύρνης: Στη Λάρισα θα διεξαχθεί ένα κρίσιμο ματς. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 0 βαθμούς Κελσίου! Μάλιστα στο Αλκαζάρ δεν αποκλείεται να υπάρχει και ομίχλη, φαινόμενο για το οποίο προειδοποιούν οι προβλέψεις.

Κυριακή 15:00 Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα: Κρύο θα υπάρχει σύμφωνα με τις προβλέψεις, αλλά το μεσημέρι της Κυριακής οι συνθήκες θα είναι ποδοσφαιρικές στο Φάληρο. Με 5 βαθμούς Κελσίου και αρκετή υγρασία, το κρύο θα είναι έντονο, αλλά δεν αναμένεται βροχή ή ακόμη και χιονόνερο που θα δυσκολέψει την κατάσταση.

Κυριακή 17:15 Βόλος-Λαμία: Συννεφιά, αρκετή υγρασία και τσουχτερό κρύο που ίσως να σημαδευτεί κι από θερμοκρασία που θα πέσει κάτω απ’ το μηδέν! Αυτές αναμένεται να είναι οι συνθήκες στο Πανθεσσαλικό.

Κυριακή 17:15 ΟΦΗ-ΠΑΟΚ: Την ώρα της αναμέτρησης αναμένεται ο καιρός να είναι καθαρός, με τη θερμοκρασία στους 8 βαθμούς Κελσίου. Απόλυτα φυσιολογικά επίπεδα για την εποχή. Όμως για αρκετές ώρες πριν το ματς, δεν αποκλείεται να υπάρχουν έντονες βροχοπτώσεις, στοιχείο που θα φέρει αρκετή υγρασία και σαφώς θα δυσκολέψει και την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του «Θ. Βαρδινογιάννης».

Κυριακή 19:30 Άρης-Παναθηναϊκός: Η υγρασία θα… τρυπάει, η θερμοκρασία θα είναι 3 βαθμούς υπό του μηδενός και λόγω της υγρασίας ο ανθρώπινος οργανισμός θα την αισθάνεται χαμηλότερη. Με απλά λόγια… τρεχάτε ποδαράκια μου για τους ποδοσφαιριστές, για να ζεσταθούν.

Κυριακή 21:30 ΑΕΚ-Ατρόμητος: Χειμώνας, βράδυ και ΟΑΚΑ, είναι ένα τρίπτυχο που πρέπει να αποφεύγεται! Μέσα στην παγωνιά το ματς αυτό θα είναι και βραδινό. Ο καιρός πάντως αναμένεται καθαρός, αν και το κρύο θα είναι τσουχτερό με το θερμόμετρο να δείχνει 0 την ώρα της αναμέτρησης σύμφωνα με τις προβλέψεις.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Τα πρώτα λόγια της 17χρονης μετά τον εντοπισμό της