ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: O Καμπετσής έχει «τρελάνει» τον Μπόλονι!

Παναθηναϊκός: O Καμπετσής έχει «τρελάνει» τον Μπόλονι!

Παναθηναϊκός: Ο Αργύρης Καμπετσής σκόραρε με τον Αρη και η συμμετοχή του στην ενδεκάδα μόνο τυχαία δεν ήταν…

Ο Λάζλο Μπόλονι από την πρώτη ημέρα που ήρθε στον Παναθηναϊκό είπε ότι θέλει να δει όλο το ρόστερ και να το αξιολογήσει. Και από την αξιολόγηση που έχει κάνει βλέπουμε, ότι κάποιοι παίκτες που δεν υπολογιζόντουσαν καθόλου τώρα πλέον είναι στην πρώτη γραμμή. Ενας από αυτούς είναι ο Αργύρης Καμπετσής.

Πριν από ένα μήνα όλοι είχαν σίγουρη την αποχώρηση του νεαρού επιθετικού, αφού ήταν μόνιμα εκτός αποστολής και κάποια στιγμή είχε φθάσει στην αρχή της σεζόν να μην κάνει προπόνηση με την πρώτη ομάδα.

Οσο πέρναγε ο καιρός μέσα από τις προπονήσεις ο Μπόλονι είδε στοιχεία στον παίκτη, που του άρεσαν. Είχε στο μυαλό του ο Ρουμάνος τεχνικός να του δώσει την ευκαιρία και του την έδωσε. Τον έβαλε αλλαγή στο παιχνίδι με την ΑΕΛ πήγε πολύ καλά και κόντρα στον Αρη τον χρησιμοποίησε στην ενδεκάδα και ο νεαρός επιθετικός τον δικαίωσε. Σκόραρε, έδωσε τη νίκη στην ομάδα του και ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Ο Καμπετσής έχει ενθουσιάσει τον Μπόλονι που βλέπει στο πρόσωπό του έναν παίκτη, που μπορεί να βασιστεί για την επίθεση, είτε στα άκρα κυρίως, είτε και για την κορυφή της επίθεσης.

Η εξέλιξη του Καμπετσή φρενάρει και την επιθυμία του Παναθηναϊκού να πάρει έναν επιθετικό και ότι γίνει θα γίνει το καλοκαίρι, εφόσον αποχωρήσει κάποιος από τους Μακέντα, Καρλίτος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αποκλειστικό Newsbomb.gr - Παντελής Παντελίδης: Οριστικά στο αρχείο η υπόθεση