ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Τα «θέλω» του Μπόλονι από τους επιθετικούς

Παναθηναϊκός: Τα «θέλω» του Μπόλονι από τους επιθετικούς

Παναθηναϊκός: Ο Λάζλο Μπόλονι άλλαξε τελείως την τριάδα στην επίθεση στο παιχνίδι με τον Αρη και δικαιώθηκε από το αποτέλεσμα.

Στον πάγκο κάθησαν ο Χατζηγιοβάνης, ο Καρλίτος και στην ενδεκάδα του αγώνα με τον Αρη μπήκαν ο Καμπετσής και ο Εμμανουλίδης. Τυχαίο; Κάθε άλλο. Ο Μπόλονι ζητάει συγκεκριμένα πράγματα από τους παίκτες, που αγωνίζονται στην τριάδα στην επίθεση. Θέλει πρέσινγκ ψηλά, ταχύτητα και καλή ανασταλτική λειτουργία, όταν χάνεται η μπάλα.

Αυτό θεωρεί ο Μπόλονι ότι δεν μπορούν να το κάνουν, ούτε ο Καρλίτος, ούτε ο Μακέντα που είναι πιο στατικοί από τον Ιωαννίδη και για αυτό προτιμάει τον νεαρό φορ. Στα άκρα έχει παράπονα από τον Χατζηγιοβάνη, διότι κάνει λάθη σε πάσες έξω από την περιοχή και δεν βοηθάει ανασταλτικά, όσο θέλει ο προπονητής.

Στο προηγούμενο παιχνίδι με την ΑΕΛ ο Μπόλονι είχε κάνει παρατηρήσεις στον Χατζηγιοβάνη και του έστειλε το μήνυμα ότι θα μείνει εκτός. Και τον άφησε. Τα ίδια παράπονα έχει ο Μπόλονι και από τον Αϊτόρ, που και αυτός έμεινε εκτός.

Από τον Καμπετσή και τον Εμμανουηλίδη έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος ο Μπόλονι και τους έδωσε συγχαρητήρια μετά το παιχνίδι με τον Αρη. Από τον Εμμανουηλίδη θέλει λίγο παραπάνω βοήθεια όταν αμύνεται η ομάδα, αλλά η αλήθεια είναι, ότι είχε να παίξει καιρό στην ενδεκάδα και του έλειπε ο ρυθμός.

Πρόθεση του Μπόλονι είναι να επιμείνει σε αυτή την τριάδα στην επίθεση και στο επόμενο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και για να παίξουν ενδεκάδα οι βασικοί θα πρέπει να αντιδράσουν μέσα από τις προπονήσεις.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Άρση μέτρων και επιστροφή στην κανονικότητα: Οι ημερομηνίες για χιονοδρομικά, Λύκεια, εστίαση