ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Champions League: Αυτή είναι η κορυφαία ενδεκάδα του 2020 – Με Μέσι, Ρονάλντο και Μπάγερν! (photos)

Champions League: Αυτή είναι η κορυφαία ενδεκάδα του 2020 – Με Μέσι, Ρονάλντο και Μπάγερν! (photos)

Champions League: Η UEFA παρουσίασε την κορυφαία ενδεκάδα για το 2020, η οποία περιλαμβάνει Λιονέλ Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο και... αρκετή Μπάγερν Μονάχου!

Η ευρωπαϊκή ψηφοφορία πραγματοποίησε ψηφοφορία για το κοινό, το οποίο ψήφισε μέσω των social media και τα αποτελέσματα έγιναν γνωστά την Τετάρτη. Όπως ήταν αναμενόμενο η κορυφαία ενδεκάδα του 2020 είναι γεμάτη αστέρια κι έντονο χρώμα από Μπάγερν Μονάχου.

Συγκεκριμένα, τέσσερις παίκτες των πρωταθλητών Ευρώπης έχουν συμπεριληφθεί, με τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της χρονιάς, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να ξεχωρίζει. Επίσης, δεν απουσιάζει τόσο ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όσο κι ο Λιονέλ Μέσι, μολονότι ο δεύτερος δεν είχε και την καλύτερη σεζόν της καριέρας του.

Η κορυφαία ενδεκάδα αποτελείτε από τους: Μάνουελ Νόιερ (Μπάγερν Μονάχου), Αλφόνσο Ντέιβις (Μπάγερν Μονάχου), Βίρτζιλ Φαν Ντάικ (Λίβερπουλ), Σέρχιο Ράμος (Ρεάλ Μαδρίτης), Τζόσουα Κίμιχ (Μπάγερν Μονάχου), Κέβιν Ντε Μπρόινε (Μάντσεστερ Σίτι), Τιάγκο Αλκάνταρα (Λίβερπουλ), Νέιμαρ (Παρί Σεν Ζερμέν), Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα), Κριστιάνο Ρονάλντο (Γιουβέντους), Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (Μπάγερν Μονάχου).

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αποκλειστικό - Εστίαση: Πάει για Μάρτιο το άνοιγμα - Τι ειπώθηκε στη σύσκεψη Σταϊκούρα - εστιατόρων