ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Τα δύο άκρα στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού

Παναθηναϊκός: Τα δύο άκρα στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού

Μέσα σε ένα εξάμηνο οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν ζήσει δύο προπονητές, που είναι στα δύο άκρα.

Από την μία άκρη στην άλλη. Ετσι μπορεί να περιγραφεί η ψυχολογία των παικτών του Παναθηναϊκού και όσα έχουν ζήσει στα αποδυτήρια τη φετινή περίοδο. Το καλοκαίρι προπονητής ήταν ο Ντάνι Πογιάτος. Δεν είχε προπονήσει ποτέ πρώτη ομάδα στην καριέρα του, όλοι έλεγαν ότι είναι λάθος η πρόσληψή του, αλλά ο Αλαφούζος έκανε ακόμα ένα λάθος και τον πήρε.

Οι παίκτες τη φωνή του Πογιάτος δύσκολα την άκουγαν. Ενας πολύ ήρεμος προπονητής, που ποτέ δεν φώναζε και όταν μίλαγε στους παίκτες μίλαγε λες και ήταν παίκτες της Ακαδημίας. Το αποτέλεσμα το είδαμε. Η ομάδα δεν είχε ένταση στο γήπεδο, έπαιζε πολύ soft και ο Πογιάτος έφυγε μετά από τρία παιχνίδια, διότι ήταν σαν να μην υπήρχε στα αποδυτήρια.

Και μετά φθάσαμε στο άλλο άκρο. Ο Λάζλο Μπόλονι είναι ένας έμπειρος προπονητής για πολλά χρόνια στους πάγκους και με άλλη συμπεριφορά απέναντι στους παίκτες σε σχέση με τον Πογιάτος. Βάζει συχνά τις φωνές, πολλές φορές όταν μιλάει… ξεφεύγει και αν ένας παίκτης τον εκνευρίσει με την απόδοσή του στο γήπεδο ή στην προπόνηση θα του το δείξει με διάφορους τρόπους και μπορεί και να τον ειρωνευτεί.

Τα αποτελέσματα δικαιώνουν τον Μπόλονι και η συνέχεια θα δείξει, αν αυτός ο τρόπος αντιμετώπισης των αποδυτηρίων είναι αποτελεσματικός σε βάθος χρόνου σε αντίθεση με τον τρόπο του Πογιάτος, που ήταν… καταδικασμένος να αποτύχει από την αρχή.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κακλαμανάκης: H υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης που κατήγγειλε η Μπεκατώρου αφορά 12χρονο κορίτσι