ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Bundesliga: Θρίαμβος της Γκλάντμπαχ, «αντίο» στον τίτλο είπε η Ντόρτμουντ - Τα γκολ (video)

Bundesliga: Θρίαμβος της Γκλάντμπαχ, «αντίο» στον τίτλο είπε η Ντόρτμουντ - Τα γκολ (video)

Bundesliga: Σε ένα «χορταστικό» ματς, η Γκλάντμπαχ νίκησε 4-2 την Ντόρτμουντ, η οποία με την έναρξη του δεύτερου γύρου στη Γερμανία είπε «αντίο» στις ελπίδες της για τον τίτλο

Με εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε τον δεύτερη γύρο η ομάδα του Μάρκο Ρόζε, η οποία πανηγύρισε την τρίτη της νίκη στα τελευταία τέσσερα ματς και για πρώτη φορά στη σεζόν βρίσκεται στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

Την ώρα που η μια Μπορούσια κάνει όνειρα... Champions League ή άλλη Μπορούσια ουσιαστικά αποχαιρέτησε και τις τελευταίες ελπίδες που είχε για την κατάκτηση του τίτλου.

Η Ντόρτμουντ έμεινε για τρίτο σερί ματς χωρίς νίκη και κινδυνεύει να βρεθεί στο -13 από την κορυφή! Αυτό θα συμβεί αν η Μπάγερν Μονάχου νικήσει την ουραγό Σάλκε.

Εικόνες από τον αγώνα

Το ματς ήταν εξαιρετικό στο πρώτο 45λεπτο, με 4 γκολ κι ένα ακόμα που δεν μέτρησε για τους γηπεδούχους στο 3' (ακυρώθηκε με την χρήση του VAR για επιθετικό φάουλ).

Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δύο φορές δίχτυα με τον Χάαλαντ μέσα σε 7 λεπτά κατάφερε να μετατρέψει το εις βάρος της 1-0, σε 2-1, αλλά ο Ελβέντι με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έφερε το ματα στα ίσια στο 32΄.

Με την έναρξη του β΄ μέρους, ο Αλγερινός αμυντικός, Ραμί Μπενσεμπαϊνί έδωσε προβάδισμα στην Γκλάντμπαχ και τα πάντα τελείωσαν στο 78΄ με το τέρμα του Τουράμ, ο οποίος είχε περάσει αλλαγή 10 λεπτά νωρίτερα.

Γκλάντμπαχ-Ντόρτμουντ 4-2 (11΄,32΄ Ελβέντι, 49΄ Μπενσεμπαϊνί, 78΄ Τουράμ - 22΄,28΄ Χάαλαντ)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 17 αγώνες): Μπάγερν Μονάχου 39, Λειψία 35, Λεβερκούζεν 32, Γκλάντμπαχ 31 (18αγ.), Ντόρτμουντ 29 (18αγ.), Βόλφσμπουργκ 29, Oυνιόν Βερολίνου 28, Αϊντραχτ Φρανκφούρτης 27, Φράιμπουργκ 24, Στουτγκάρδη 22, Χοφενχάιμ 19, Άουγκσμπουργκ 19, Βέρντερ Βρέμης 18, Χέρτα Βερολίνου 17, Αρμίνια Μπίλεφελντ 17, Κολωνία 15, Μάιντς 7, Σάλκε 7

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown - Λύκεια – Γυμνάσια: Αυτή είναι η απόφαση – Δείτε πότε ανοίγουν