ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πάμπλο Γκαρσία Vs ΑΕΚ!

Πάμπλο Γκαρσία Vs ΑΕΚ!

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Πρώτο ματς του προπονητή Πάμπλο Γκαρσία απέναντι στην ΑΕΚ, αλλά αυτή η κόντρα έχει το δικό της παρελθόν…

Προπονητής της πρώτης ομάδας του ΠΑΟΚ, ο Πάμπλο Γκαρσία είναι για μερικούς μήνες. Σε αυτό το διάστημα ο Ουρουγουανός δεν πρόλαβε να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ. Κάτι που θα γίνει απόψε. Όμως αυτό δε σημαίνει πως η συγκεκριμένη κόντρα είναι πρωτόγνωρη για τον 43χρονο.

Ίσα-ίσα το αντίθετο είναι και το αληθές. Ως ποδοσφαιριστής και ως τεχνικός της ομάδας Νέων του ΠΑΟΚ, ο Πάμπλο Γκαρσία έχει κληθεί να αντιμετωπίσει περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα, την Ένωση!

Αρχικά ως προπονητής της Κ20 του ΠΑΟΚ, αντιμετώπισε την ΑΕΚ 9 φορές. Απ’ αυτές οι 8 ήταν νικηφόρες και 1 ματς έληξε ισόπαλο. Μάλιστα ήταν στον πάγκο των Νέων του «δικέφαλου» του Βορρά, στο ματς που διεξήχθη τον περασμένο Οκτώβριο (πριν διακοπούν τα Πρωταθλήματα υποδομών), με τους «μαυρόασπρους» να επικρατούν 1-0 στην έδρα της Ένωσης με γκολ του Γκορντετζιάνι.

Ως ποδοσφαιριστής, τώρα, σε όλη την καριέρα του (όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά γενικά), η ΑΕΚ ήταν ο αντίπαλος που κλήθηκε να αντιμετωπίσει περισσότερο από κάθε άλλον! Συνολικά 15 αναμετρήσεις.

Απ’ αυτά τα ματς, τα 6 ήταν για την κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος, άλλα τόσα για τα πλέι οφ της Super League, ενώ 3 αναμετρήσεις ήταν για το Κύπελλο. Ο ΠΑΟΚ με τον Πάμπλο Γκαρσία να αγωνίζεται, είχε 7 νίκες, 2 αναμετρήσεις έληξαν ισόπαλες, ενώ 6 φορές η ΑΕΚ επικράτησε.

Ο Ουρουγουανός είχε σκοράρει στο ματς της Τούμπας για τα πλέι οφ της σεζόν 2010-11, ισοφαρίζοντας σε 1-1, στην αναμέτρηση που τελικά νίκησε ο ΠΑΟΚ με 2-1. Τότε, μάλιστα, στον πάγκο της Ένωσης ήταν ο Μανόλο Χιμένεθ.

Στο ίδιο ματς, μάλιστα, ο 43χρονος πλέον τεχνικός, είχε αποβληθεί με απ’ ευθείας κόκκινη στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν είχε ολοκληρώσει και την αναμέτρηση για τα πλέι οφ της σεζόν 2011-12 στην έδρα της ΑΕΚ (οι «κιτρινόμαυροι» είχαν επικρατήσει 2-0), καθώς δέχτηκε δύο κίτρινες και αποβλήθηκε στο 65ο λεπτό!

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ερντογάν: Γλείφει εκεί που έφτυνε - Του βγήκαν ξινά τα νταηλίκια