ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Το τρένο του Μπόλονι αρχίζει από την άμυνα

Παναθηναϊκός: Το τρένο του Μπόλονι αρχίζει από την άμυνα

Ο Παναθηναϊκός έχει ένα σερί νικών στον δεύτερο γύρο και με τον Μπόλονι φαίνεται ότι έχει βρει τον τρόπο να κερδίζει τα παιχνίδια.

Υπάρχουν κάποιοι που λένε ότι οι νίκες έρχονται από την άμυνα και κάποιοι άλλοι, που λένε ότι η επίθεση φέρνει τις νίκες. Η αλήθεια είναι κάπου στην μέση. Το σίγουρο είναι ότι ο Μπόλονι έχει δημιουργήσει μία άμυνα που δεν δέχεται γκολ. Εχει να δεχθεί γκολ ο Παναθηναϊκός από το τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου.

Στον δεύτερο γύρο σε πέντε παιχνίδια η ομάδα του Μπόλονι δεν έχει δεχθεί γκολ και έχει ένα σερί τεσσάρων νικών και μίας ισοπαλίας σε πέντε παιχνίδια. Με αυτό το σερί ο Παναθηναϊκός ελπίζει πλέον σε έξοδο στην Ευρώπη, αφού απέχει πέντε βαθμούς από τη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη και έξι βαθμούς από τη δεύτερη θέση και έχει και τα τρία ντέρμπι στην Λεωφόρο.

Το 6-0 του δευτέρου γύρου είναι η βάση για να μπορέσει ο Παναθηναϊκός μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος να έχει φθάσει την τέταρτη θέση και στα play off να μπορέσει να βγει στην Ευρώπη. Και σε αυτό τον δεύτερο γύρο ο Παναθηναϊκός είναι η μόνη ομάδα στη Super League, που δεν έχει δεχθεί γκολ.

Τα δύο επόμενα παιχνίδια είναι σημαντικά και θα δείξουν αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να ελπίζει σε έξοδο στην Ευρώπη, δίνοντας συνέχεια στο σερί. Για να συμβεί αυτό, πρέπει να κερδίσει την Τετάρτη εκτός έδρας τον Βόλο και στη Λεωφόρο το ερχόμενο Σάββατο τη Λαμία.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εστίαση: Πότε ανοίγουν καφέ, μπαρ, εστιατόρια - Αντίστροφη μέτρηση για χιονοδρομικά, πρακτορεία ΟΠΑΠ