ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: To παράπονο του Μπόλονι

Παναθηναϊκός: To παράπονο του Μπόλονι

Παναθηναϊκός: Ο Λάζλο Μπόλονι με τις δηλώσεις που έκανε δεν έκρυψε το παράπονό του, ότι περίμενε ήδη να έχουν γίνει μία, δύο μεταγραφές.

Χωρίς μεταγραφή είναι ο Παναθηναϊκός, αν και φθάνουμε στο τέλος του Ιανουαρίου. Ο Λάζλο Μπόλονι έχει μείνει από χαφ και καλείται σε κάθε παιχνίδι να κάνει… μαγικά για να καλύψει τα κενά.

Μέχρι τώρα τα… μαγικά πιάνουν, αλλά αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ. Οπότε στην καθιερωμένη συνέντευξη που δίνει πριν τα παιχνίδια ο Ρουμάνος τεχνικός τόνισε, ότι περίμενε μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ τον Δεκέμβριο να έχουν έρθει ένας, δύο παίκτες.

Ο Μπόλονι δεν το είπε τυχαία αυτό. Θεωρεί ότι ήδη έχουν αργήσει πολύ στον Παναθηναϊκό να ενισχύσουν την ομάδα, τη στιγμή που ο ίδιος είχε πει από την αρχή ότι ήθελε τρεις παίκτες, που θα κάνουν την διαφορά και ακόμα δεν έχει έρθει ούτε ένας.

Υπάρχει χαρακτηριστική καθυστέρηση από τον Ντρεοσί, διότι θέλει στο τέλος να βρει κάτι καλό με λίγα χρήματα, αφού το μπάτζετ είναι περιορισμένο. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού βλέπει ότι δεν έχει έρθει ακόμα παίκτης και ανησυχεί μήπως η ομάδα σε κάποιο από τα παιχνίδια του πρωταθλήματος το πληρώσει και χάσει βαθμούς, που θα την αφήσει πίσω στην μάχη για την έξοδο στην Ευρώπη.

Ηδη στο σημερινό παιχνίδι με τον Βόλο ο Παναθηναϊκός για διαφόρους λόγους θα παίξει χωρίς τους Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλο, Κουρμπέλη, σημαντικές απουσίες που θα φέρουν ανακατατάξεις στην άμυνα και την μεσαία γραμμή, με παίκτες να χρησιμοποιούνται σε θέσεις που δεν έχουν συνηθίσει να αγωνίζονται ή με παίκτες που έχουν καιρό να παίξουν και τους λείπει ο ρυθμός.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Τι θα ανοίξει τελικά τη Δευτέρα (1/2) μετά την αύξηση των κρουσμάτων