ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ιμπραΐμοβιτς: «Ο ρατσισμός δεν χωράει στον κόσμο του Ζλάταν» (photos)

Ιμπραΐμοβιτς: «Ο ρατσισμός δεν χωράει στον κόσμο του Ζλάταν» (photos)

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: Ο Σουηδός «σταρ» απάντησε σε όσους τον κατηγορούν για ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς στο... επεισόδιο που είχε με τον Ρομέλου Λουκάκου.

Τον γύρο του κόσμου έχει κάνει το... χοντρό επεισόδιο που είχαν Ιμπραΐμοβιτς και Λουκάκου στο ντέρμπι της Μίλαν με την Ίντερ για το Coppa Italia.

Οι δύο παίκτες είπαν αρκετά «γαλλικά», ενώ υπήρξαν σχόλια ότι ο Σουηδός χρησιμοποίησε ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς εναντίον του φορ των «νερατζούρι», κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του «Ίμπρα».

«Στον κόσμο του Ζλάταν, ο ρατσισμός δεν έχει θέση. Είμαστε όλοι από την ίδια φυλή, είμαστε όλοι ίσοι! Είμαστε όλοι παίκτες, αν και κάποιοι καλύτεροι από άλλους» έγραψε ο Ιμπραϊμοβιτς στο twitter, απαντώντας με το δικό του μοναδικό τρόπο σε όσους τον κατηγόρησαν για ρατσισμό.

Ο 39χρονος Σουηδός έχει άλλωστε πολλές φορές καταδικάσει κάθε ρατσιστική συμπεριφορά, ενώ έχει συμμετάσχει και σε σχετικές καμπάνιες.

Από την άλλη, η τελευταία αποστροφή του Ζλάταν μοιάζει να απευθύνεται προς τον Λουκάκου (με καθαρά ποδοσφαιρικά κριτήρια βέβαια) και ρίχνει «λάδι στη φωτιά» της διαμάχης τους. Αν μη τι άλλο, το ντέρμπι πρωταθλήματος της 21ης Φεβρουαρίου αποκτά ξεχωριστό ενδιαφέρον, πέραν της τεράστιας βαθμολογικής σημασίας που θα έχει.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ολοταχώς για σκληρό lockdown στην Αττική – Τα έκτακτα μέτρα που έρχονται