ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: Κινδυνεύει με βαριά «καμπάνα» - Τον «καίνε» οι διάλογοι (video+photos)

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: Κινδυνεύει με βαριά «καμπάνα» - Τον «καίνε» οι διάλογοι (video+photos)

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: Με βαριά «καμπάνα» κινδυνεύει ο Σουηδός, αν αποδειχθεί ότι χρησιμοποίησε ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς προς τον Ρουμέλου Λουκάκου.

Οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν έντονο επεισόδιο στο πλαίσιο του ντέρμπι της Μίλαν με την Ίντερ για την προημιτελική φάση του Coppa Italia, με την ιταλική ομοσπονδία να τους τιμωρεί από μια αγωνιστική.

Όπως έγινε γνωστό, όμως, η FIGC ξεκίνησε περαιτέρω έρευνα του περιστατικού, για πιθανή ρατσιστική συμπεριφορά του Ιμπραΐμοβιτς. Ο λόγος είναι οι διάλογοι που ακούστηκαν και «καίνε» τον «σταρ» της Μίλαν.

«Στο πλαίσιο αυτής της έρευνας, ο ομοσπονδιακός εισαγγελέας αποφάσισε να καλέσει τον διαιτητή, Πάολο Βαλέρι, από τον οποίο θα πάρει κατάθεση μέσα στις επόμενες ώρες για να διευκρινίσει το εύρος των κυρώσεων που έχουν ήδη επιβληθεί κατά τη διάρκεια του αγώνα εναντίον των δύο παικτών», αναφέρει η ανακοίνωση της ομοσπονδίας.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι χρησιμοποίησε ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς, τότε κινδυνεύει να τιμωρηθεί μέχρι και με αποκλεισμό 10 αγωνιστικών.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 1.261 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 22 θάνατοι σε 24 ώρες, στους 244 οι διασωληνωμένοι