ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ισπανία: Ο Ράκιτιτς «σκότωσε» την Μπαρτσελόνα – Δείτε τα γκολ (video)

Ισπανία: Ο Ράκιτιτς «σκότωσε» την Μπαρτσελόνα – Δείτε τα γκολ (video)

Ισπανία: Με γκολ του πρώην «μπλαουγκράνα», Ιβάν Ράκιτιτς, λίγο πριν το φινάλε η Σεβίλλη πήρε «καθαρή» νίκη (2-0) κόντρα στην Μπαρτσελόνα, στον πρώτο ημιτελικό του Copa del Rey.

Η ομάδα του Τζούλεν Λοπετέγκι ήταν καλύτερη κι έκανε ένα αποφασιστικό βήμα κόντρα στην Μπαρτσα, η οποία θα αναζητήσει μια μεγάλη ανατροπή στον επαναληπτικό.

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο πρώτο μέρος, αλλά το καθοριστικό δεύτερο γκολ το πέτυχε ο πρώην παίκτης των Καταλανών λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης. Μάλιστα, ο Ράκιτιτς δεν πανηγύρισε το τέρμα, ως ένδειξη σεβασμού.

Στο άλλο ζευγάρι, η Αθλέτικ Μπιλμπάο φιλοξενεί την Πέμπτη (11/2) τη Λεβάντε, που συμμετέχει σε ημιτελικό για πρώτη φορά από το 1935 και θέλει να πανηγυρίσει την παρθενική πρόκρισή της σε τελικό. Από την άλλη, οι Βάσκοι έχουν τη δυνατότητα να πετύχουν ένα απίθανο -και λογικά ακατάρριπτο- ρεκόρ.

Συγκεκριμένα, αν περάσουν, θα αγωνιστούν σε δύο τελικούς μέσα σε διάστημα 14 ημερών, αφού στις 3/4 είναι προγραμματισμένος ο τελικός της σεζόν 2019/10 με αντίπαλο τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, που αναβλήθηκε πέρυσι λόγω της πανδημίας και προκειμένου να μην διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών (που τελικά θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών...).

Σεβίλλη - Μπαρτσελόνα 2-0 (25' Κουντέ, 85' Ράκιτιτς)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown στην Αττική: Όλα τα μέτρα που ανακοινώθηκαν – Τι ισχύει για σχολεία, μετακινήσεις, εμπόριο