ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρωταθλήτρια κόσμου η Μπάγερν Μονάχου - Σάρωσε τα πάντα κι έγραψε ιστορία! (photos+video)

Πρωταθλήτρια κόσμου η Μπάγερν Μονάχου - Σάρωσε τα πάντα κι έγραψε ιστορία! (photos+video)
Twitter: @FCBayern

Μπάγερν Μονάχου: Η γερμανική ομάδα νίκησε 1-0 την Τίγκρες και κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, σαρώνοντας τα πάντα τον τελευταίο χρόνο!

Μυθική Μπάγερν Μονάχου κατέκτησε ο,τι μπορούσε να κατακτήσει τον τελευταίο χρόνο κι ισοφάρισε ένα μοναδικό ρεκόρ!

Οι Βαυαροί έγιναν μόλις η δεύτερη ομάδα που κατέκτησε και τα έξι τρόπαια που θα μπορούσε να διεκδικήσει σε ένα έτος. Η πρώτη ήταν η Μπαρτσελόνα του Πεπ Γκουαρντιόλα το 2009.

Συγκεκριμένα, μετά το Champions League, το Super Cup Ευρώπης, την Bundesliga, το Κύπελλο Γερμανίας και το Super Cup Γερμανίας, πανηγύρισε και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, το οποίο διεξήχθη στο Κατά με την παρουσία κόσμου.

Όσον αφορά στον τελικό, η Μπάγερν ήταν καλύτερη και πήρε τη νίκη χάρη στο τέρμα του Παβάρ στο 59ο λεπτό, το οποίο αρχικά ακυρώθηκε αλλά μετά από χρήση του VAR μέτρησε κανονικά. Οι παίκτες του Χάνσι Φλικ έχασαν κι άλλες ευκαιρίες για να «καθαρίσουν» τη νίκη, ωστόσο δεν τα κατάφεραν.

Το «εύθραυστο» 1-0 κράτησε την «πρωτάρα» Τίγκρες μέσα στο ματς μέχρι το φινάλε, ωστόσο η μεξικανική ομάδα δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η Μπάγερν κατακτά το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, ενώ MVP της διοργάνωσης αναδείχθηκε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων: Χιόνια, θυελλώδεις άνεμοι και τσουχτερό κρύο