ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Η βαθμολογία, όλα τα γκολ κι ο... χιονοπόλεμος της αγωνιστικής (videos)

Super League: Η βαθμολογία, όλα τα γκολ κι ο... χιονοπόλεμος της αγωνιστικής (videos)
Intime

Super League: Δείτε τις καλύτερες φάσεις, όλα τα γκολ, τον χιονοπόλεμο που έπαιξαν στη Λάρισα και πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία μετά τους σημερινούς αγώνες της 22ης αγωνιστικής

Η «Μήδεια» έχει φέρει χιόνια, χαμηλές θερμοκρασίες, παγετό και θυελλώδεις βοριάδες στην Ελλάδα. Ως εκ τούτου έκανε δύσκολη και την ομαλή διεξαγωγή των αναμετρήσεων για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Η πυκνή χιονόπτωση στη Λάρισα είχε ως αποτέλεσμα να καλυφθεί με αρκετό χιόνι ο αγωνιστικός χώρος του «Αλκαζάρ» κι ως εκ τούτου ο διαιτητής Ευστάθιος Γκορτσίλας να αναβάλει την αναμέτρηση της ΑΕΛ με την ΑΕΚ, λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου

Οι γηπεδούχοι εγγυήθηκαν ότι οι καιρικές συνθήκες βαίνουν προς βελτίωση κι ότι τη Δευτέρα (15/2) θα είναι εφικτό να καθαριστεί ο αγωνιστικός χώρος. Η Super League, λοιπόν, εφαρμόζοντας τον ΚΑΠ, όρισε το ματς για αύριο την ίδια ώρα (βλ. 17:15)

Η ΑΕΚ εξέφρασε τη θέση της ότι ήθελε να αγωνιστεί ακόμα και σήμερα, αν είχε καθαριστεί το γήπεδο αλλά και αύριο, αλλά και αύριο όπως προβλέπει ο ΚΑΠ.

Στο «Κλ. Βικελίδης», η αναμέτρηση του Άρη με τον Παναιτωλικό πέρασε από «σαράντα κύματα» μέχρι τελικά να διεξαχθεί υπό δύσκολες συνθήκες. Ο καιρός δεν επέτρεψε να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο και φυσιολογικά οι δύο ομάδες «πάγωσαν» στο 0-0.

Με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, πάντως, η ομάδα του Αγρινίου πήρε έναν υπερπολύτιμο βαθμό στη μάχη που δίνει για παραμονή στην κατηγορία. Μάλιστα, ο τερματοφύλακας της, Κρίστοφερ Κνετ ήταν κι ο κορυφαίος της αναμέτρησης.

Ο Βόλος ήταν εξαιρετικός στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ κι έφυγε με τη νίκη (2-1) από το Ηράκλειο. Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τον αντίπαλο τους και στο 22' βρέθηκε μπροστά με 2-0! Η ομάδα της Κρήτης προσπάθησε να αντιδράσεις, είχε δύο δοκάρια, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με τον Καστάνιος.

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι «αιωνίων», καθώς έκαμψε την αντίσταση του Ολυμπιακού με 2-1 κι έβαλε τέλος στο αήττητο του. Οι «πράσινοι» πέτυχαν γκολ μόλις στο 6ο λεπτό κι έφερε το ματς εκεί που ήθελε, έχοντας κορυφαίο τον Γιουνούς Σανκαρέ.

Οι «ερυθρόλευκοι», όμως, αντέδρασαν και μείωσαν στο 82' με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, για να ασκήσουν στη συνέχεια μεγάλη πίεση στους αντιπάλους τους. Δεν κατάφεραν, όμως, να σκοράρουν άλλο γκολ, καθώς ο Σωκράτης Διούδης βρέθηκε σε μεγάλη βραδιά κι έτσι γνώρισαν την πρώτη τους ήττα μετά από 23 ματς.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 2-1

Εικόνες από το ντέρμπι

Τα highlights

Οι δηλώσεις των προπονητών

Λάζλο Μπόλονι (Παναθηναϊκός)

Πέδρο Μαρτίνς (Ολυμπιακός)

ΟΦΗ - Βόλος 1-2

Εικόνες από το ματς

Τα highlights

Οι δηλώσεις των προπονητών

Γιώργος Σίμος (ΟΦΗ)

Άνχελ Λόπεθ (Βόλος)

Άρης – Παναιτωλικός 0-0

Εικόνες από το ματς

Τα highlights

Οι δηλώσεις των προπονητών

Άκης Μάντζιος (Άρης)

Τραϊανός Δέλλας (Παναιτωλικός)

ΑΕΛ - ΑΕΚ

Εικόνες από το «Αλκαζάρ»

Οι δηλώσεις του Βασίλη Δημητριάδη

Οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια

Οι δηλώσεις του προέδρου της επιτροπής διοίκησης του ΕΑΚ Λάρισας, Γιάννη Κουρδή

Οι αγώνες του Σαββάτου (13/2)

Απόλλων Σμύρνης – Ατρόμητος 2-1

Τα highlights

Οι δηλώσεις των προπονητών

Γιώργος Παράσχος (Απόλλων Σμύρνης)

Σάββας Παντελίδης (Ατρόμητος)

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Λαμία 0-0

Τα highlights

Οι δηλώσεις των προπονητών

Μίλαν Ράσταβατς (Αστέρας Τρίπολης)

Μιχάλης Γρηγορίου (Λαμία)

Η βαθμολογία

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός ΤΩΡΑ: Η «Μήδεια» επελαύνει – Δείτε live πού χιονίζει στη χώρα