ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρσεναλ: Συγκλονίζει ο Λένο - «Με προέτρεπαν να αυτοκτονήσω»

Άρσεναλ: Συγκλονίζει ο Λένο - «Με προέτρεπαν να αυτοκτονήσω»

Premier League: Ο Μπερντ Λένο της Άρσεναλ συγκλονίζει με όσα λέει για τον διαδικτυακό εκφοβισμό που δέχθηκε, με φιλάθλους να τον προτρέπουν να αυτοκτονήσει, όπως ο συμπατριώτης του Ρόμπερτ Ένκε

Στην Αγγλία τα ρατσιστικά και μειωτικά σχόλια στα social media έχουν... ξεφύγει, με τον Αντονί Μαρσιάλ να είναι το τελευταίο θύμα τους. Ο συμπαίκτης του Μάρκους Ράσφορντ υπογράμμισε ότι πρέπει «να σταματήσει ο διαδικτυακός εκφοβισμός».

Ο Λένο αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο ζήτημα κι εξήγησε τον λόγο που εκείνος σταμάτησε να διαβάζει τα social media. Συγκεκριμένα, έπειτα από μια κακή εμφάνιση, δέχθηκε μηνύματα που τον προέτρεπαν να αυτοκτονήσει, όπως ένα άλλος Γερμανός τερματοφύλακας, ο Ρόμπερτ Ένκε, ο οποίος «έφυγε» το 2009 σε ηλικία 32 ετών, νικημένος από την κατάθλιψη.

Ο γκολκίπερ της Άρσεναλ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι κάτι που έμεινε για πάντα στο μυαλό μου, μια τρέλα. Είχα ένα πολύ κακό ματς και κάποιος στα social media μου είπε «κάνε το όπως ο Ένκε». Από την στιγμή που το διάβασα αυτό, συνειδητοποίησα ότι υπάρχουν πολλοί ηλίθιοι στα social media. Αυτός είναι ο λόγος που δεν τα διαβάζω, ακόμα και αν όλα πάνε καλά. Δεν τα χρειάζομαι αυτά, δεν με κάνουν καλύτερο, είναι χάσιμο χρόνου».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Υπάρχουν τόσοι ψεύτικοι λογαριασμοί που κρύβονται πίσω από τα κομπιούτερ τους για να σε κάνουν να νιώσεις άσχημα. Πολλές φορές με ρατσισμό, επίθεση κατά των οικογενειών, δεν μου αρέσουν, δεν τα διαβάζω. Επηρεάζει την ζωή σου, για ποιο λόγο να το κάνεις;».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Δεκάδες περιοχές στο σκοτάδι - Κίνδυνος να μείνουν χωρίς ρεύμα όλο το βράδυ